Cancan ultimă oră

Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit la Nisa. Cum arată rochia de mireasă

Publicat: 19 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit la Nisa. Cum arată rochia de mireasă
Nunta Denisei Tănase de la Bambi a avut loc la Nisa… într-o locație de vis de pe Riviera Franceză

E oficial! Denisa Tănase a devenit doamna Brânzei în cadrul unei ceremonii restrânse, dar organizată la Nisa… într-o locație de vis de pe Riviera Franceză. Cei doi au pregătit nunta în mare secret, iar alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Printre vedetele de la noi care s-au numărat pe lista invitaților sunt Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de vis la Nisa

Povestea de iubire dintre Denisa Tănase și Mircea Brânzei a început în 2007 și ei au fost mereu discreți cu viața lor amoroasă. De astăzi, au devenit soț și soție, iar mireasa a îmbrăcat o rochie albă stil sirenă, care a avut umerii goi. Buchetul său a fost alcătuit doar din bujori albi și au părut că sunt într-o anumită concurență cu ținuta simplă, dar foarte sexy a vedetei.

Desigur, privirile au fost ațintite și asupra mirelui care a ales să poarte un costum elegant negru, cămașă albă și papion închis la culoare. Mircea Brânzei și aleasa inimii sale au oferit drept mărturii produse de la My Geisha – afacerea pe care cântăreața de 33 de ani o deține.

Raluca Tănase a fost una dintre cele două domnișoare de onoare și le-a transmis un mesaj emoționant fericiților miri și a publicat câteva poze de la nuntă.

“Casă de piatră, Denisa și Mircea ❤ @denisa_tanase @mircea.branzei @vivitanase”, a scris sora miresei când a făcut postarea de mai jos pe Instagram.

Daiana Anghel și soțul ei s-au numărat printre invitații celebri de la nunta Denisei Tănase și a lui Mircea Brânzei. În urmă cu două săptămâni, mirii au jucat și s-au distrat la nunta fostei prezentatoare cu Sorin Gonțea care a avut loc la Brașov.

“Casă de piatră, dragii mei! Să aveți o viață fericită și împlinită împreună, să vă iubiți mult și să fiți sprijin unul pentru celălalt. ? #WeddingDay” este mesajul scris de Daiana Anghel pe Instagram, unde a încărcat imaginea de mai jos.

Denisa Tănase, confesiuni despre primul copil

Fosta componentă a trupei Bambi a dezvăluit într-un interviu oferit în urmă cu aproape un an că își dorește să devină mămică mai repede.

“Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a mărturisit cântăreața.

Adauga un comentariu