Cancan ultimă oră

Denise Rifai rupe tăcerea! Cine este bărbatul pe care nu îl poate uita. De ce nu are jurnalista copii

Publicat: 15 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Denise Rifai rupe tăcerea Cine este bărbatul pe care nu îl poate uita. De ce nu are jurnalista copii
Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Celebra prezentatoare de la emisiunea cu 40 de întrebări are o viață pe care o ține departe de ochii lumii, dar mai are și momente de slăbiciune, în care vorbește despre suferințele ei. Se pare că are ceva pe suflet, de care nu poate scăpa.

Denise Rifai este îndrăgostită

Denise Rifai este foarte rezervată când vine vorba despre viața personală. Celebra jurnalistă nu vorbește prea multe despre aspectele personale, dar se pare că acum a a avut mai multe momente de sinceritate, în care s-a deschis în fața publicului.

Denise nu a mai fost văzută de mult timp în compania vreunui bărbat și fanii se întreabă dacă a iubit vreodată sincer și puternic. Jurnalista a mărturisit că a suferit din dragoste, dar nu regretă nicio relație pe care a avut-o, pentru că a avut de învățat din fiecare și așa s-a maturizat.

Lasă lucrurile să vină de la sine și speră că Dumnezeu are un plan bun pentru ea. Le este recunoscătoare celor care au făcut parte din viața ei, pentru că datorită lor a devenit omul de astăzi și este așa puternică emoțional.

“Eu cred foarte mult în destin și cum să fie de la Dumnezeu așezate lucrurile și cred că atunci când va fi momentul să se așeze, se vor așeza. Până atunci și până acum am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, că eu sunt ce sunt acum și datorită lor. (…) Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a spus Denise Rifai.

Denise și-ar fi dorit patru copii

Deși pare o fire tare, de neatins, Denise Rifai este o femeie extrem Dezvăluiri fără precedent în emisiunea lui Denise Rifai. Invitatul s-a dezbrăcat de secretede sensibilă. Celebra jurnalistă a vorbit în amănunt despre viața ei într-un podcast și a mărturisit să visul ei cel mare era să aibă copii.

Până la vârsta de 35 de ani și-ar fi dorit să fie deja mamă de patru ori, dar destinul a făcut să nu fie încă mamă. Jurnalista regretă că nu are niciun urmaș și nu și-a găsit încă bărbatul alături de care să își întemeieze o familie, dar speră că viitorul are planuri mari pentru ea. Dacă va găsi un bărbat care are deja copii, spune că se va comporta cu ei de parcă le-ar fi mamă și îi va face să se atașeze de ea așa cum știe mai bine.

 ”Nu m-aș fi gândit vreodată că până acum să nu am 4 copii, îmi doream când eram mică trei băieți și o fată! N-a fost să fie. Nu am încă un copil, nu știu dacă voi avea vreodată copii. Dar știu cu siguranță că dacă bărbatul meu va avea copil sau copii, vor fi și copiii mei. Mai am câteva elemente care să așeze în viața mea pentru a fi fericită pe deplin”, a povestit ea.

 

Adauga un comentariu