Sport

Dennis Man poate prinde transferul carierei! Oficialii unei puteri a Europei s-au interesat deja de jucătorul lui Gigi Becali

Publicat: 03 dec. 2019

Dennis Man (21 de ani), jucătorul pe care Gigi Becali speră să îl vândă pe bani mulți, ar putea prinde transferul carierei. Se pare că jucătorul român este dorit de Sevilla, potrivit celor de la Fichajes. Conform sursei citate, Sascha Empacher s-a întâlnit cu Monchi, directorul sportiv al spaniolilor, pentru un posibil transfer al lui Mohamed Elneny, jucătorul care evoluează în prezent pentru Beșiktaș.

Oricum, se pare că oficialul de la Sevilla s-ar fi intereasat și de fotbalistul lui FCSB, fiindcă Empacher este partenerul Aneimaria Prodan, agentul jucătorului lui Gigi Becali.
În acest sezon, Dennis Man a evoluat în 13 partide, în care a marcat de două ori: o dată în campionat și o dată în Cupa României.
Se pare că ar fi existat o ofertă de 15 milioane de euro pentru Man în momentul în care FCSB încă se lupta pentru un loc în grupele Europa League. Anamaria Prodan a susținut, însă, că Gigi Becali nici nu a vrut să ia în considerare această ofertă, el dorind 30 sau 40 de milioane de euro pentru jucătorul său.

„5 jucători de la Steaua pot să vând mâine. Am avut ofertă de 15 milioane pe Man, dar Gigi nici nu a vrut să audă. «Lasă-mă, eu vreau să mă calific», mi-a zis. Pot pleca pe bani mulți jucătorii de la Steaua, dar depinde si ce face în Europa, dacă se califică în Europa League”, a spus Anamaria Prodanloading...

Adauga un comentariu