Local

Deputatul zero Marius Bodea, omul puşcăriaşului Relu Fenechiu, vrea să ajungă preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. A fost plantat pe lista USR -PLUS

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul zero Marius Bodea omul puşcăriaşului Relu Fenechiu vrea să ajungă preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. A fost plantat pe lista USR -PLUS

Deputatul zero al Iaşului, Marius Bodea, vrea să devină preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.  După ce a dus organizaţia municipală a PNL Iaşi în pragul unui adevărat dezastru, Bodea a fugit la USR pentru a mai prinde un ciolan de ros. Actualul deputat, ajuns la un procent de 2-3 la sută, spera să fie tras de scorul USR pentru a ajunge la vârful CJ Iași. Bodea , om promovat de puşcăriaşul Relu Fenechiu, visează să pună mâna din nou pe Aeroportul Internaţional Iaşi, regie pe care a secat-o de bani alături de mentorul sau şi de un alt cercetat penal, Cristian Adomnitei.

Deputatul zero al Iaşului va face echipă cu Cosette Chichirau, liderul USR Iaşi, aceasta urmând a candida la Primăria Iaşi. Este de neînţeles decizia USR-PLUS, alianţa care a schimbat din mers listele de alegeri pentru a primi o nulitate ca Marius Bodea, cel mai slab parlamentar din acest mandat legislativ. Nu trebuie uitat cum Bodea s-a folosit de banii Aeroportului Iaşi în campania din 2016 pentru Primăria Iaşi sau cum s-a folosit de funcţia pe care a fost impus un PNL Iaşi pentru a-i îndepărta pe liberalii adevăraţi. Acum, acesta vrea să ajungă la CJ pentru a căpuşa şi judeţul de fondurile publice.

„Rezultatele negocierilor încheiate astăzi, 18 iunie, la Iași sunt:

  • candidatul unic al Alianței pentru funcția de primar al Municipiului Iași va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirau;
  • candidatul unic al Alianței pentru funcția Președinte al Consiliului Județean Iași va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea;

Începând cu săptămâna viitoare vom discuta pe localitățile din zona metropolitană, urmând ca în a treia etapă să venim cu detaliile referitoare la Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, precum și celelalte UTA-uri”, susţin cei din alianţa respectivă.

Deputatul Marius Bodea și consilierul local Răzvan Timofciuc au fugit la USR Iași. Au promise posturi în Parlament și Consiliul Local. Iașul nu mai scapă de ei

Iașul a ajuns un județ blestemat. Deputatul zero Marius Bodea și omul său, consilierul Răzvan Timofciuc, se pregătesc să ajungă la filiala USR Iași, controlată în prezent de Cosette Chichirău. Surse din mediul politic local au arătat că Marius Bodea și Cosette Chichirău au bătut palma pentru înregimentarea politică a fostului liberal și a aghiotantului său, după ce au distrus filiala PNL Iași. Bodea ar urma să candideze pentru șefia Consiliului Județean, iar apoi va ajunge numărul doi pentru Camera Deputaților. Răzvan Timofciuc va fi plasat al doilea pe lista pentru Consiliul Local, după Filip Hăvârneanu, omul lui Cosette Chichirău din actualul USR Iași.

Acesta este trocul politic pe care Marius Bodea vrea să-l facă alături de Cosette Chichirău pentru a-i prosti pe locuitorii Iașului.

Cum altfel ar putea ieșenii să aleagă din nou persoane care nu au făcut nimic pentru ei timp de patru ani? Oamenii i-au ales acum patru ani și au fost păcăliți grosolan. Iar acum aceștia caută din nou să-i prostească și să le ceară votul pentru a dormi din nou patru ani și pentru a se îmbogăți pe spinarea ieșenilor.

Până acum, Marius Bodea, Cosette Chichirău sau Răzvan Timofciuc nu au făcut decât scandal în public, fără a face ceva concret în beneficiul ieșenilor. Mai merită aceștia votul ieșenilor și la alegerile care se apropie? Pot fi însă și oameni care îi vor vota în continuare, oameni care nu fac altceva decât să țină Iașul pe loc încă patru ani. Într-un oraș universitar nu este nevoie de scandalagii. Nu trebuie demonstrat că acolo unde sunt oameni deștepți trebuie neapărat să fie și unii proști. Ieșenii au ocazia să-i trimită pe aceștia la coșul de gunoi al politicii, oportunitate pe care nu ar trebui să o rateze.

Marius Bodea, incompetentul din Parlament

Iașul și locuitorii județului au nevoie de oportunități de investiții, de deschidere, nu de scandaluri și insulte. Ieșenii sunt sătui de personaje precum Marius Bodea, Cosette Chichirău, Dan Lungu sau Răzvan Timofciuc, oameni care nu au adus nimic nou, ci doar au dovedit că sunt doar gică contra. Deputatul zero Marius Bodea a dat dovadă în ultimii ani de o incompetență crasă, fiind mai mult preocupat să atace actuala conducere a Primăriei Iași decât să facă proiecte în parlament. Bodea ar trebui să dea înapoi fondurile luate de la Aeroportul Iași luate pentru a-și susține campania electorală la primărie. Ar trebui să învețe geografia României și a Europei, el fiind președintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților. Unul care nu știe care este capitala Estoniei și care nu știe ce vamă este în vestul României nu are ce căuta pe o asemenea funcție.

Răzvan Timofciuc, scandalagiul din Consiliul Local

Ieșenii nu trebuie să uite cum Marius Bodea a fugărit mulți membri din PNL Iași care nu au fost de acord cu deciziile sale. Ieșenii nu trebuie să uite nici cum Răzvan Timofciuc a încercat să blocheze proiectele Primăriei ori de câte ori i-a dictat Marius Bodea. Timofciuc a provocat numeroase scandaluri în Consiliul Local, sărind la gâtul unor consilieri cu state vechi, oameni cu o carieră academică sau culturală în spate, fiind de departe personajul cel mai hulit din acest for. Acest individ nu are ce să mai caute în Consiliul Local din mandatul următor, iar ieșenii trebuie să afle acest lucru.

Cosette Chichirău speră să ajungă primarul Iașului, însă aceasta nu face decât să promoveze idei pe care municipalitatea deja le implementează. Un om fără viziune nu poate reprezenta ieșenii. Chichirău nu a dovedit nici măcar un moment că merită să ajungă primarul Iașului. Cu toate acestea, astfel de persoane puse pe căpătuială speră să îi ducă din nou de nas pe ieșeni. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Adauga un comentariu