Local

Descinderi în forță ale mascaților în această dimineață la Iași! Au intrat în mai multe locații EXCLUSIV FOTO, VIDEO

Publicat: 28 ian. 2021

În aceste momente pe raza municipiului Iași, mai exact în zona Păcurari,  mascații au descins în mai multe locații. Oamenii legii fac mai multe percheziții.

UPDATE: Perchezițiile au fost făcute la hoții de buzunare care acționau pe raza municipiului Iași. Nu sunt primele percheziții făcute la Iași pe această speță. De exemplu, în 2017, oamenii legii au realizat o premieră atunci când poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi şi Cluj, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite că fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în furturi din buzunare, care ar fi acţionat în Paris.

În 2019, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 36 de ani și o tânără, de 25 de ani, toți din orașul Târgu Frumos, bănuți de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt, respectiv complicitate la furt calificat.

UPDATE: Sunt vizate mai multe persoane care s-ar ocupa cu infracțiuni stradale și nu numai.

Dupa terminarea perchezițiilor vor fi conduse la audieri

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
  • Eu cred că polițiștii nu au ce face. Pierdere de timp. Cum ajung pe mana judecătorilor, imediat hotărăsc mult prea inteligenții din complet că nu prezintă pericol public și sunt lăsați din.nou.lamprodus pe stradă. Iar apoi, pentru că sunt sinceri saracii și.soun cate portofele au ciordit,sunt condamnați.lancate 6 luni,cu suspendare bineînțeles și trimiși să facă munca in folosul comunității…sa mai fure cate ceva din alte părți….asta este justiția românească care are pensii de zeci de mii de lei pe lună….No comment…

Adauga un comentariu