Actualitate

Descoperire gravă la Mesopotamia făcută de Horia Constantinescu, șeful ANPC. Ce fel de carne vinde fast-food-ul – VIDEO

Publicat: 30 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Descoperire gravă la Mesopotamia făcută de Horia Constantinescu șeful ANPC. Ce fel de carne vinde fast-food-ul - VIDEO
Descoperire gravă la Mesopotania făcută de Horia Constantinescu, șeful ANPC. Ce fel de carne vinde fastfood-ul

În urma unui control operativ la societatea SET Corporation SRL Mesopotamia, cu punctul de lucru în București, șeful ANPC, Horia Constantinescu a descoperit câteva abateri de la prevederile legislației.

Printre nereguli se includ: schimbarea stării termice a produselor, materii prime și semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare pentru a se putea stabili conformitatea acestora.

Într-un video postat pe o rețea de socializare se poate observa cum carnea, pregătită pentru consum, este înghețată.

Totodată, în urma verificării spațiului de depozitare tip cameră frig, s-a constatat că sistemul de ventilație prin care recircula aerul prezenta acumulare de impurități.

În acest sens, a fost aplicată o sanțiune în cuantum de 12.000 de lei.

Lanţul de restaurante de tip fast-food Mesopotamia este, după cifra de afaceri, unul dintre cei mai mari zece jucători din industria de restaurante, cafenele şi baruri. La începutul anului, reţeaua Mesopotamia număra 53 de unităţi de tip fast-food.

@horiaconstantinescuanpcIn urma controlului operativ la societatea SET Corporation Srl ( Mesopotamia) cu punctul de lucru In Bucuresti, str Brasov nr 25, au fost constatate următoarele abateri de la prevederile legislatiei : – schimbarea stării termice a produselor: carne kebab preparat finit congelată și repusă spre vânzare; – materii prime și semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare cât și data limita de consum pentru a se putea stabili conformitatea acestora; – in urma verificarii spațiului de depozitare tip camera frig, sistemul de ventilație prin care recircula aerul prezenta acumulare de impuritati;(remediate la momentul controlului) ; A fost aplicată o sanctiune in cuantum de 12.000lei OD 96,458kg/ val 928lei♬ original sound – Horia Constantinescu

Comentarii
  • Niște imbecili puși pe căpătuială, cărora nu le pasă de soarta omenirii. Legile sunt permisive! Să le fi dat 12000 de euro amendă, să le fi închis punctele de lucru și, apoi să fi văzut dacă mai îndrăzneau și alții să procedeze asemenea!
    Așa au făcut și cu Moesia (acea mizerie) după care au redeschis restaurantul. În această țară lipsesc legile și conștiința, să nu ne mai mirăm de subteranul infertil în care ne aflăm!

Adauga un comentariu