National

Descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Un ţăran a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Un ţăran a găsit doi tineri morţi într-un autoturism
Descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Un ţăran a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism

Un agricultor a făcut o descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Acesta a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism puternic avariat de un accident. Tot el a fost cel care a alertat de urgenţă oamenii legii. Victimele accidentului sunt o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 31 de ani, amândoi din judeţul Ilfov.

Ieri, un ţăran din judeţul Vrancea a făcut o descoperire şocantă într-un lan de porumb, descoperire care l-a lăsat fără cuvinte. Ţăranul a găsit doi tineri morţi, într-un autoturism puternic avariat de un accident rutier. Chiar dacă imaginea din faţa sa era una de groază, omul nostru nu a stat prea mult pe gânduri şi a anunţa de urgenţă oamenii legii.

Descoperire şocantă într-un lan de porumb din Vrancea

Un autoturism în care se aflau două persoane decedate în urma unui puternic accident a fost descoperit de către un agricultor, într-un lan de porumbi din Vrancea. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17, atunci când acesta a şi alertat de urgenţă oamenii legii, cu privire la cele întâmplate.

Din informaţiile oferite de presă, se pare că tragedia se produsese cu doar câteva ore înainte ca agricultorul să-i descopere morţi pe cei doi tineri.

Poliţiştii au informat că victimele accidentului sunt o femeie de 30 de ani şi un bărbat de 31 de ani, amândoi din judeţul Ilfov. Descoperirea şocantă a fost făcută într-un lan de porumbi, pe DN2, între Rugineşti şi Adjud.

Victimele au fost extrase din fiarele contorsionate ale autoturismului, însă echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a le salva, întrucât erau decedate de ore bune. Nu se cunosc, pentru moment, cauzele producerii accidentului.

Accident rutier în Iaşi. Un autoturism s-a răsturnat, iar o persoană a fost rănită

Ieri, 1 septembrie 2020, un accident rutier a avut loc pe şoseaua Iasi-Voinesti. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Conform detaliilor de la faţa locului, în accident a fost implicat un autoturism Dacia Logan echipat taxi şi un BMW. Nu se cunosc cauzele producerii accidentului. În urma impactului, autoturismul marca Dacia Logan s-a răsturnat şi s-a înregistrat rănirea unei persoane. La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj de prim ajutor.

Unul dintre şoferi ar fi consumat alcool

În urma producerii accidentului, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele dar şi persoana vinovată de producerea acestuia. Poliţiştii rutieri nu au stabilit cu exactitate cauzele producerii accidentului, dar au testat din punct de vedere alcooltest pe ambii şoferi. În cauză s-a constatat faptul că unul dintre conducătorii auto consumase alcool. Acesta avea o alcoolemie de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În cursul dimineţii de marţi, 1 septembrie 2020, pe şoseaua Iaşi Voineşti a avut loc un eveniment auto. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Unul dintre autoturisme, în urma impactului, s-a răsturnat. Cercetările continuă pentru a se stabili starea de fapt. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane. Testaţi cu aparatul alcooltest, unul dintre şoferi avea o alcolemie de 0.35 mg/l alcool pur în aerul respirat. Cercetările continuă pentru a se stabili cauza de fapt.” au menţionat autorităţile.

Şoferul autoturismului echipat taxi a fost rănit

Conform noilor informaţii intrate în posesia BZI.RO se pare că şoferul autoturismului marca Dacia Logan, echipat taxi, a fost rănit. Acesta a fost transportat la spital. Celălalt şofer avea o alcoolemie de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adauga un comentariu