Cancan ultimă oră

Despărțire în showbiz-ul românesc. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au pus punct relației după întoarcerea din Zanzibar

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Despărțire în showbiz-ul românesc. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au pus punct relației după întoarcerea din Zanzibar
Cătălin Cazacu a făcut-o pe Ramona Olaru să iubească din nou după despărțirea de Cuza și se pare că blondina are planuri mari de viitor

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit, la puțin timp de la întoarcerea din vacanța exotică. De Sărbători, înainte să plece în Zanzibar, cei doi au vorbit public despre nuntă.

După ce a încheiat 2021 cu o vacanță de vis în Zanzibar, alături de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru este singură la început de an. Potrivit cancan.ro, vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și iubitul său au decis să se despartă și să meargă pe drumuri diferite.

Până în acest moment, nu s-au aflat motivele care au dus la despărțirea celor doi.

Cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar

Cu toate că au petrecut clipe frumoase împreună, în vacanța „călduroasă” de peste hotare, ruptura dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi apărut din cauza neînțelegerilor în cuplu.

Cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, ar fi hotărât decis să pună punct relației. Ramona Olaru își dorea să devină mamă în 2022
Într-un interviu acordat TVmania, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit ce dorințe are pentru 2022. Una dintre ele era să devină mămică.

„Nu îmi mai doresc neapărat ceva. Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!”, a spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au cunoscut în anul 2018

În cadrul unui interviu acordat lui Teo, la „Teo Show”, de la Kanal D, Cătălin Cazacu povestea acum ceva vreme despre cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. Atunci, ”Vulturul” a mărturisit cum s-au apropiat unul față de celălalt.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la „Teo Show”.

Adauga un comentariu