BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică în zona unităților de învățământ! Cms. șef Liviu Zanfirescu, director general Poliția Locală Iași, revine la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 07 sept. 2021

Miercuri, 08 septembrie 2021, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent cms. șef Liviu Zanfirescu, director general al Poliției Locale Iași, pentru a discuta despre deschiderea noului an școlar și măsurile luate în vederea asigurării unui climat de siguranță publică în zona unităților de învățământ. Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre buna desfășurare a festivităților specifice deschiderii anului de învățământ preuniversitar și măsurile dispuse pentru protecția copiilor. De asemenea, cms. șef Liviu Zanfirescu va oferi detalii privind campaniile și proiectele de informare a elevilor în vederea evitării comportamentelor de risc victimal sau infracţional, pe care le are în plan pentru acest an școlar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu