BZI LIVE

LIVE VIDEO Despre meseria de artist-profesor. Raluca Mardare va veni la BZI LIVE să discute despre activitățile pe care le are un artist pentru a-și câștiga existența

Publicat: 10 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 11 noiembrie, de la ora 11:00, invitatul emisiunii BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni o avem invitata pe Raluca Mardare, un talentat artist viziual din Iași. Raluca este masterandă la Universitatea Națională de Artă „George Enescu” din Iași. Aceasta se face remarcată prin rezultatele obținute la olimpiadele și concursurile la care a participat. Mai mult decât atât, deși este încă studentă, Raluca este profesor la mai multe școli din județul Iași pentru a-și câștiga existența și a putea lucra la visul ei. Aceasta va discuta despre felul în care este privit artistul viziual ieșean, despre realizările sale profesionale, dar și despre calitatea de profesor.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu