BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre oameni care nu renunță la visul lor, indiferent de impedimente! Iustina Irimia-Cenușă, interpret vocal, va povesti la BZI LIVE despre situația cu care se confruntă artiștii pe perioada pandemiei de Covid-19 – FOTO

Publicat: 22 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 23 noiembrie, de la 11:00, la BZI LIVE, în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni, va veni Iustina Irimia-Cenușă, o tânără interpretă de muzică populară din Iași.

Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre ultimele sale creații muzicale, despre colaborări și festivalurile la care a participat. De la declanșarea pandemiei de Covid-19, artiștii din întreaga țară s-au confruntat cu cea mai grea perioadă din viața lor. Au muncit să-și câștige existența acolo unde s-a putut, dar majoritatea trăiesc de 8 luni din economiile financiare agonisite pe parcursul anilor în care reușeau să pună un ban deoparte.

Fără nicio siguranță pentru viitor, acești artiști luptă în continuare pentru visul lor. Iustina va povesti la BZI Live despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în această perioadă, dar și care sunt costurile pentru realizarea unui videoclip.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu