BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre sport de performanţă, mişcare, viaţa sănătoasă, gimnastică, fitness, faimoasele arte marţiale capoeira, proiecte academice, în Studioul BZI LIVE alături de lect. univ. dr. Iulian Dumitru, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din UAIC Iaşi – FOTO

Publicat: 16 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 17 noiembrie 2021, începând cu ora 15.00, în Studioul BZI LIVE este programată o emisiune-dialog despre sport de performanţă, mişcare, viaţa sănătoasă, gimnastică, fitness, faimoasele arte marţiale capoeira, proiecte academice, în Studioul BZI LIVE alături de lect. univ. dr. Iulian Dumitru, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) din cadrul Universităţii „Alexandu Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi. Pe de altă parte, în prim-planul dialogului se va afla proiectul legat de activitatea fizică la femei aflate la menopauza: un parteneriat de colaborare pentru stiluri de viață active pentru prevenirea și tratamentul osteoporozei „Happy Bones”.

De asemenea, ediţia se va axa şi pe a VII-a Conferinţă Internaţională a Consorţiului „Universitaria” în Educaţie Fizică, Sport şi Kinetoterapie, găzduita recent de Facultatea de Educație Fizică și Sport a UAIC. Asta în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timişoara şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Evenimentul aa oferit participanților oportunitatea de a afla despre cele mai recente tendințe și cele mai bune practici din lumea ştiinţei sportului, educaţiei fizice şi kinetoterapiei.

Are activitate pe zona de management şi marketing în sport, coordonatorul echipei reprezentative de capoeira a UAIC Iaşi

Acesta a fost membru în echipa de realizare a dosarului de evaluare a programului de licenţă (zi) – Educaţie Fizică şi Sport, are activitate pe zona de management şi marketing în sport, coordonatorul echipei reprezentative de capoeira a UAIC Iaşi. Face parte din echipa de recenzori ai Revistei „Sport şi Societate”, responsabil privind marketingul organizaţional şi comunicarea promoţionala a FEFS Iaşi, responsabil privind promovarea Conferinţei Internaţionale în Educaţie Fizică şi Sport, organizată periodic.

Organizator principal a 12 workshop-uri şi a 10 festivaluri de capoeira cu participare naţională şi internaţională. Este preşedinte al Asociaţiei Sportive K-NO. Predă: gimnastică (lucrări practice & curs, Teoria şi practica fitness-ului (lucrări practice şi curs), Fundamentele marketingului în activităţile motrice, Managementul şi marketingul evenimentelor sportive (seminar şi
curs), Bazele antrenamentului personalizat în fitness.

A 7-a Conferință Internațională a Consorțiului Universitaria în Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie este găzduită de Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași. Asta în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, astăzi, 12 și mâine, 13 noiembrie 2021, on-line. Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a afla despre cele mai recente tendințe și cele mai bune practici din lumea științei sportului, educației fizice și kinetoterapiei.

Colaborarea este deschisă cadrelor didactice din învățământul superior de diferite specialități, profesorilor din învățământul preuniversitar

Autori și cercetători din acest domeniu, din mai multe țări (Bosnia și Herțegovina, Cehia, Croația, Egipt, Grecia, Italia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, Portugalia, Turcia, Spania, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Ungaria) vor participa pentru a face schimb de experiență și a împărtăși rezultatele cercetării cu privire la toate aspectele științei sportului. Colaborarea este deschisă cadrelor didactice din învățământul superior de diferite specialități, profesorilor din învățământul preuniversitar, kinetoterapeuților, antrenorilor și specialiștilor din cluburile sportive precum și tuturor cercetătorilor din domenii conexe educației fizice și sportului. Dezbaterile vor urmări trei teme principale: Educația pentru sănătate prin sport; Strategii de dezvoltare a sportului de performanță și Rolul kinetoterapiei în recuperarea post-traumatică.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu