BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre un spital special din Iaşi, informaţii şi sfaturi utile pentru mulţi dintre noi alături de proiecte speciale, într-o ediţie BZI LIVE alături de şef. lucrări. dr. Mihai Musteaţă de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi – FOTO

Publicat: 08 mart. 2021

Marţi, 9 martie 2021, începând cu ora 15.00 în Platoul BZI LIVE este programată o nouă emisiune-dialog ce-l va avea ca invitat pe universitarul – şef. lucrări. dr. Mihai Musteaţa de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi.

Alături de acesta vor fi oferite detalii, în premieră, despre Spitalul din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinar şi modernizarea acestuia, activităţile şi proiectele acestuia, cazurile avute în ultimul timp sau proiecte de cercetare.

Specialistul şi medicul veterinar are drept competente neurologie veterinară, electrodiagnostic respectiv pe Medicină internă

Specialistul şi medicul veterinar Mihai Musteaţa are drept competente neurologie veterinară, electrodiagnostic respectiv pe Medicină internă, având ca arii de cercetare: Neurologia veterinară, Epilepsia animalelor mici, Electrodiagnostic, Metabolomul lichidului cefalorahidian, neurostiintele. Este membru al European Society of Veterinary Neurology respectiv al Asociaţiei Generale a Medicilor Veterinari din România. Este doctorul Clinicii Veterinare a Universităţii Agronomice din Iaşi.

De precizat că acesta verifica funcţiile neurologice ale animalelor cu ajutorul electrozilor şi al testului BAER, acesta fiind singurul test prin care se poate stabili diagnosticul de certitudine în cazul surdităţii. Testul este o metodă prin care se înregistrează activitatea electrică a creierului ca răspuns la stimularea sonoră.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu