Destinatii turistice

Destinatii italiene ideale pentru luna de miere – FOTO

Publicat: 16 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Destinatii italiene ideale pentru luna de miere - FOTO
Destinatii italiene ideale pentru luna de miere

Destinatii italiene ideale pentru luna de miere. Se apropie data nunţii cu paşi repezi şi încă nu te-ai hotărât unde vrei să petreci luna de miere? Îţi venim în ajutor şi vă prezentăm mai jos câteva destinaţii italiene ideale pentru proaspăt căsătoriţi.

Florenţa

Capitala faimoasei regiuni Toscana, dar şi a provinciei Florenţa, este ideală pentru iubitorii de oraşe pitoreşti. Ce puteţi face aici? Spre exemplu, vă puteţi bucura de arhitectură specific perioadei renascentiste, de o plimbare cu vaporul pe răul Arno, precum şi de o degustare de vinuri în cramele din împrejurimile oraşului.

Destinatii italiene ideale pentru luna de miere. Privelişte fabuloasă către Munţii Alpi

Piedmont

Această regiune din nordul ţării oferă o privelişte fabuloasă către Munţii Alpi. Regiunea italiană Piedmont este amplasată între graniţa cu Franţa şi cea cu Elveţia. Cu toate că Toscana este considerată regiunea vinurilor, cele mai frumoase regiuni viticole sunt, de fapt, în Piedmont.

Coasta Amalfitana

Muntele, satele pescăreşti şi Marea Mediterană crează aici peisaje de nemaivăzut. Oraşul Positano, plajele, insula Capri, dar şi preparatele culinare specifice zonei îţi garantează o lună de miere memorabilă.

Veneţia, locul ideal pentru îndrăgostiţi

Veneţia

Chiar dacă pare un clişeu, oraşul laguna este pe bună dreptate un loc romantic, ideal pentru îndrăgostiţi. Piaţa San Marco, gondolele şi plimbările pe nenumăratele poduri îţi vor condimenta luna de miere.

Sardinia

Odată regiune inaccesibilă şi exclusivista, acum Sardinia nu mai este insulă pe care doar bogaţii pot păşi. Dacă alegi să îţi petreci luna de miere aici, locurile care nu trebuie ratate sunt Costa Smeralda, Costa Paradiso şi Gennargentu.

Adauga un comentariu