Actualitate

Detalii de ultimă oră în cazul polițistului acuzat că întreținea relații sexuale cu o fată de 13 ani

Publicat: 09 nov. 2019

O fostă colegă de cameră a fetei de 13 ani, care a fost abuzată de un polițist din Craiova, povestește că acesta o droga pe adolescenta cu care întreținea relații sexuale și o obliga să se prostitueze. Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii octombrie. Și și-a dat demisia din Poliție.

Tânăra de 18 ani spune că a aflat drama fetei abia după ce a citit în presă despre cazul polițistului din Craiova. Acesta a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră instituționalizată. Atunci și-a dat seama că era vorba despre fata cu care a împărțit camera. Ele stăteau într-un apartament de tip familial. Atunci a luat legătura cu fata, iar aceasta i-a mărturisit coșmarul prin care trecuse.

„Mi-a spus că ea și-a început viața sexuală cu acesta la 12 ani. Și a fost primul bărbat din viața ei. După care acesta a dus-o la hotel. A bătut-o. A întreținut relații sexuale cu ea și după aceea a dus-o acasă. După care începuse să o dea și la alte persoane. Bărbați în vârstă, trecuți de 40 de ani. După cum mi-a spus ea. Nu știa cine sunt acele persoane. Mai ales că acesta o obliga și să fumeze anumite substanțe”, povestește fosta colegă de cameră a adolescentei.

Ea mai spune că polițistul ar fi avut poze indecente cu colega ei. Agentul de poliție a fost arestat preventiv în 31 octombrie. Asta după ce procurorii DIICOT și polițiștii de la combaterea Criminalității Organizate l-au acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Potrivit procurorilor, cei doi s-au cunoscut după ce fata i-a cerut polițistului o țigară. Acesta i-a solicitat profilul pe Facebook, pentru a putea ține legătura.

Cei doi au întreținut relații sexuale în apartamentul părinților polițistului sau în mașina acestuia.loading...

Adauga un comentariu