Cancan ultimă oră

Detalii despre divorțul lui Reghecampf de prima nevastă

Publicat: 30 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii despre divorțul lui Reghecampf de prima nevastă

Atât Anamaria Prodan, cât şi Laurenţiu Reghecampf au mai fost căsătoriţi. Vedeta a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, în timp ce Laurenţiu Reghecampf a fost însurat cu Mariana Pfeiffer.

Ca şi acum, şi atunci tot bărbatul a fost primul care a adus în discuţia divorţul. Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Mariana Pfeiffer a dezvăluit care a fost modul de acţiune al bărbatulul în momentul în care a vrut să divorţeze.

“Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer, citat de Fanatik.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că divorţează de Anamaria Prodan

Imediat după ce Antena Stars a anunţat în exclusivitate divorţul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, bărbatul a confirmat că se desparte de vedetă.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik.

Anamaria Prodan îşi declară dragostea pentru Reghecampf: „Vom muri împreună!”

„Nu! Am vorbit cu Laur și gata! Mi-a spus ‘Ana, oprește circul ăsta’. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Mi-a spus:

‘Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară’. Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a spus că „va muri” alături de Reghecampf şi că şi-a contactat avocatul pentru a pune capăt discuţiilor despre divorţ din spaţiul public.

„Vreau să o închid eu (n.r. discuția despre divorț) în familia mea, cu soțul meu. Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu