Cancan

Detalii inedite din căsnicia lui Petre Roman. Care sunt neînțelegerile din cuplu

Publicat: 26 nov. 2020
detalii inedite din căsnicia lui Petre Roman
Petre Roman și Silvia Chifiriuc au recunoscut că și ei mai au uneori neînțelegeri

De curând, în urma apariției la o emisiune televizată, s-au aflat unele detalii inedite din căsnicia lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc. Cei doi formează un cuplu frumos chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 25 de ani. Și totuși, au și ei mici neînțelegeri în cuplu însă le depășesc cu înțelepciune.

Petre Roman se iubește cu Silvia Chifiriuc de câțiva ani și împreună formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Însă ca în orice relație, între cei doi apar uneori mici neînțelegeri. Cu toate acestea, cei doi reușesc să le rezolve de fiecare dată.

Detalii inedite din căsnicia lui Petre Roman

Invitați într-o emisiune de televiziune, cei doi au făcut declarații nemaiștiute despre viața lor. Astfel, în momentul în care au fost întrebați ce mai face fiul lor, cei doi au povestit faptul că mezinul familiei are o mare pasiune pentru tenis, lucru de care sunt foarte mândrii.

Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui școala online, dar se străduiește să facă față acestei situații. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puțin. Mergem la pădure în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocația există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteț și iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocația lui”, au precizat Silvia Chifiriuc și Petre Roman despre fiul lor.

De unde pornesc neînțelegerile în cuplu

Cei doi au recunoscut fără reținere că uneori există și neînțelegeri în relația lor. Silvia Chifiriuc și Petre Roman au mărturisit totodată că acestea sunt legate de modul în care își educă fiul.

Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a mărturisit fostul premier Petre Roman.

Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. El știe că la tati nu se poate chiar orice”, a adăugat cântăreața.

Care este secretul tinereții fără bătrânețe

Petre Roman a dat cărțile pe față și a povestit ce face el pentru a arăta mereu tânăr. Politicianului îi plac foarte mult plimările în natură, în aer liber și continuă să facă această activitate chiar și la vârsta sa venerabilă.

În fiecare săptămână, de mulți ani, de 25 de ani fac câte o ascensiune pe munte. Fie de la Sinaia, fie de la Bușteni, fie de la Predeal, fie de la Timiș. Asta a devenit o parte a vieții mele, sunt dependent de această ascensiune. E o stare de energie foarte bună și chiar pentru mine înseamnă o capacitate sporită de creativitate”, a mărturisit Petre Roman.

Mai mult, politicianul recunoaște că are aceeași greutate pe care o avea în urmă cu peste 20 de ani, când era un tânăr sportiv de performanță.

Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea, după care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte”, a mai dezvăluit fostul prim-ministru.

Așadar, aceste detalii inedite din căsnicia lui Petre Roman vin să facă oarecum lumină în viața fostului premier.

Adauga un comentariu