Cancan ultimă oră

Toate amănuntele despre Theo Rose: Vârstă, înălțime, nume real, iubit

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Toate amănuntele despre Theo Rose Vârstă înălțime nume real iubit
Theo Rose a dat marea lovitură în momentul în care a început să cânte manele

Theo Rose este în momentul de față una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc. Frumoasa cântăreață a ajuns faimoasă în România în ciuda vârstei, ea reușind să strângă sute de mii pe rețelele de socalizare.

Piesele ei sunt foarte apreciate de publicul tânăr ce ascultă genul muzical pe care aceasta l-a adoptat în ultima perioadă.

Deși a fost mereu atrasă de muzica populară, Theo Rose a dat marea lovitură în momentul în care a început să cânte manele, artista având deja colaborări cu nume importante ale geneului, dar și cu cântăreți importanți din industria muzicală românești.

Theo Rose se poate mândri cu locul al doilea ocupat în emisiunea-concurs „Bravo ai Stil – Celebrities“, din luna decembrie a anului trecut. Atunci, Theo Rose a „luptat“pentru locul întâi cu Alexandra Ungureanu. După emisiunea reality show despre fashion, publicul a putut s-o cunoască mai bine pe simpatica ploieșteancă.

cântăreața Theor Rose la Bravo ai stil
Theo Rose a dat marea lovitură în momentul în care a început să cânte manele

Theo Rose: Vârstă, înălțime, nume real

Numele din buletin al cântăreței Theo Rose este Theodora Maria Diaconu. Ploieșteanca va împlini 24 de ani pe 8 august și are o înălțime puțin peste 1.60 de cm și 50 de kilograme, ea neavând niciodată probleme cu greutatea.

Theo Rose a început să cânte încă de la vârsta de 4 an și a obținut numeroase premii și trofee la diferite concursuri unde a participat pentru a se face remarcată și cunoscută. De mică, frumoasa cântăreață a iubit muzica populară și debutul oficial l-a avut în jurul vârstei de 15 ani.

Theo Rose a absolvit Liceul „Dinu Lipatti“ și a participat în ultimii ani la emisiuni și concerte ce i-au adus frumoasei brunete sute de mii de fani, care o urmăresc pe toate rețelele de socializare.

cântăreața Theor Rose în costum de baie
Theo Rose a dat marea lovitură în momentul în care a început să cânte manele

În anul 2014 a fost co-prezentatoarea lui Dan Bordeianu, la emisiunea „KIDSing“, difuzată de postul Kanal D.

În plus, anul trecut, în emisiunea-concurs „Bravo ai stil – Celebrities“, a ajuns până în finală.

De ceva timp, Theo Rose a trecut de la muzică populară, la muzică pop și apoi la manele, arâtnd că are o voce de invidiat și că este o artistă desăvârșită, care se poate adapta oricărui gen muzical.

Colaborările cu Jean de la Craiova, Bogdan de la Ploiești sau Florin Salam au propulsat-o pe Theo Rose de multe ori pe locul 1 în trending, devenind astfel una dintre cele mai appreciate cântărețe de la noi.

cântăreața Theor Rose
Theo Rose a dat marea lovitură în momentul în care a început să cânte manele

Theo Rose și iubitul ei

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Theo Rose a povestit că la început, Alex era implicat într-o altă relație, care s-a încheiat abia câteva luni mai târziu.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde ea trebuia să cânte. Interesant este faptul că el a vrut să o cunaoscă deși era într-o relația destul de serioasă cu o altă fată. De-abia după trei luni de când s-au cunoscut Alex i-a transmis cântăreței că este „liber“.

Deși au mai avut probleme, relația lor nu a fost afectată nici măcar de scandalul creat de colaborarea ei cu Bogdan de la Ploiești, Theo fiind acuzată că ar flirta cu artisul.

Theor Rose este îndrăgostită de Alex, cei doi luînd în calcul o viitoare nuntă.

cântăreața Theor Rose cu iubitul ei, Alex Leonte
Theo Rose a dat marea lovitură în momentul în care a început să cânte manele
Comentarii
  • Pentru binele tău încearcă să faci Conservatorul. Obligatoriu sa înveți limba engleză. Cum se poate că un tânăr absolvent de liceu sa nu poată vorbi limba engleză ?

Adauga un comentariu