Cancan

Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam, grav bolnav

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam grav bolnav
Elena Roxana este ca o fiică pentru Florin Salam

Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam ies la iveală. Internat în urmă cu trei săptămâni la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, din Capitală, fiind infectat cu noul coronavirus, rudele nu mai ştiu nimic de el. O parte dintre apropiaţi cred că fratele celebrului manelist ar fi murit.

Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam

Soţia acestuia crede cu tărie că rudelor li se ascunde ceva în legătură cu fratele lui Florin Salam.:

„Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în spital trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maximum. Eu încerc, în fiecare zi, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată. În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact. Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic. Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici. Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă”, a spus cumnata lui Florin Salam, potrivit wowbiz.ro.

Detalii uluitoare despre fratele lui Florin Salam

La aflarea veştilor despre starea de sănătate a fratelui lui Salam, mama acestora a suferit un şoc.

”Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă, a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei, pentru wowbiz.ro.

Florin Salam și Roxana Dobre, probleme cu lumea interlopă

Manelistul este urmărit acum de clanul Duduianu, după ce a făcut o reclamație la poliție, dar și de Mircea Nebunu, liderul interlop al sectorului 4. Se pare că scandalul dintre Florin Salam și Mircea Nebunu are, la suprafață, un motiv legat de live-urile făcute de cei doi, pe rețelele de socializare.Cu toate acestea, dedesubturile ar fi cu mult mai complicate, întrucât și Roxana Dobre ar fi implicată în cele întâmplate.

”El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa… Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (…) Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tată o palmă de te învârte invers”, a spus Mircea Nebunu’ referitor la Florin Salam.

Adauga un comentariu