Cancan

Cum a murit prima soție a lui Florin Salam. Fostul cumnat a făcut dezvăluiri despre Fănica

Publicat: 12 aug. 2020
Cum a murit prima soție a lui Florin Salam
Fostul cumnat al lui Florin Salam spune că sora manelistului nu ar fi străină de moartea Fănicăi

Cum a murit prima soție a lui Florin Salam. Cunoscutul manelist nu are parte deloc de liniște după dezvăluirile făcute de fostul cumnat. Acesta a lansat niște acuzații grave la adresa sorei artistului. Concret, Florin Albu spune că Nuți nu ar fi străină de moartea Fănicăi.

Florin Salam nu are parte deloc de liniște! Fostul cumnat al manelistului a făcut declarații șocante despre sora artistului. Florin Albu a spus că Nuți ar fi omorât-o pe Fănica, prima soție a solistului.

Fostul cumnat al lui Florin Salam a rupt tăcerea și a făcut-o praf pe fosta lui soție Nuți, sora manelistului. Bărbatul a declarat că a fost convins, în cele din urmă, să se căsătorească cu sora lui Florin Salam.

Fostul cumnat face acuzații grave

Florin Albu a lansat niște acuzații grave la adresa fostei soții, Nuți. Potrivit acestuia, sora lui Florin Salam nu ar fi străină de moartea Fănicăi, prima soție a manelistului.

„Acum am realizat despre ce a fost vorba şi în ce capcană m-a băgat pe mine. Acum mulţi ani, sora lui Florin Salam, Nuţi… este măritată cu un albanez, Fabian, pe care îl ştie toată lumea. Este cumnatul lui Salam”, a început să povestească cumnatul lui Florin Salam.

„Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat. Eu eram căsătorit, aveam nevastă, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: «De ce să mă cunun eu cu sora ta?» Mi-a spus exact aşa: «Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian», a spus Florin Albu.

Bărbatul a susținut că a acceptat să se cunune cu Nuți, doar pentru a-i face un bine lui Fabian Albanezu. Cu acest bărbat, Nuți era împreună la vremea respectivă. Florin Albu și Nuți au rezistat împreună doar trei, iar după despărțire, el ar fi fost amenințat de familia lui Florin Salam. De frică, a alertat Poliția.

„La care sora sa când a auzit a venit peste mine. A început să mă ameninţe să nu mă duc la TV să vorbesc, că bărbatul ei este mafiot şi când ies pe afară o să rămân în cărucior”, a mai mărturisit Florin Albu.

Cum a murit prima soție a lui Florin Salam

Mai mult de atât, fostul cumnat al cântărețului a făcut declarații halucinante și despre decesul soției lui Salam. Au trecut 11 ani de la moartea Fănicăi, prima soție a manelistului! Tânăra a decedat la doar 27 de ani, în urma unei ciroze galopante.

Florin Albu a spus că sora lui Florin Salam este femeia care ar fi omorât-o pe Fănica. Din declarațiile bărbatului reiese că Nuți ar fi convins-o pe Fănica să consume droguri, la fel ca și ea.

„Femeia asta (n.r. – Nuţi) este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani. Ea a omorât-o pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C”, a mai mărturisit fostul cumnat al artistului.

Povestea despre cum a murit prima soție a lui Florin Salam este destul de întortocheată. Ea ar putea conține un sâmbure de adevăr. Însă la fel de adevărat este că ar putea fi vorba doar de o răzbunare a fostului cumnat al lui Salam.

Adauga un comentariu