Cancan ultimă oră

Florin Salam a recunoscut totul în fața anchetatorilor! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Emi Pian

Publicat: 22 aug. 2020
Florin Salam a recunoscut totul în fața anchetatorilor!
Florin Salam a recunoscut totul în fața anchetatorilor!

Nu este o noutate, mai mulți maneliști au fost terorizați, ba chiar bătuți, de interlopi în decursul timpului. Chiar Florin Salam a luat un pumn în plină figură la un eveniment. Nu a fost primul scandal, Salam cântând, după cum spune, mai mult de frică la unele petreceri organizate de clanurile mafiote.

Potrivit Antena3, interlopii din clanul Duduianu l-ar fi șantajat pe Florin Salam, care, de altfel a cântat la înmormântarea lui Emi Pian, de câțiva ani. Astfel, el era obligat să cânte la diverse evenimente din România, Anglia și Germania, doar că banii pe reprezentația lui se duceau la clanul Duduianu. Florin Salam a și declarant asta în fața anchetatorilor. A susținut că acceptase să participe la evenimente de frică, deoarece știa că interlopii sunt extrem de periculoși și violenți.

Florin Salam rupe tăcerea: a cântat de frică pentru interlopi! Ce zic anchetatorii

”Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi.

De asemenea, Florin Salam mai arată că îi este teamă de Constantin Nicolae, zis Aramis, și familia acestuia deoarece cunoaște că este o familie violentă.

De-a lungul timpului a acceptat de frică să cânte gratis la diverse evenimente luate în numele său de către Constantin Nicolae și fratele acestuia Duduianu Florin pentru a nu avea probleme cu aceștia și pentru a păstra o relație neconflictuală”, se arată în raportul anchetatorilor.

Florin Salam a cântat și la priveghiul lui Emi Pian, invitat fiind de familia clanului Duduianu. Avea să fie apoi amendat de Poliție. S-au dat, atunci, 113 amenzi în valoare de 40.000 de lei, iar oamenii legii au încercat apoi să-I identifice pe toți cei care au participat la priveghi și au încălcat toate normele de prevenire a îmbolnăvirii.

Adauga un comentariu