BZI LIVE

LIVE VIDEO – Detaliile despre tranzacția anului 2020, numai la BZI LIVE! Discuție cu Doina Cepalis, fondatoarea Te-Rox Prod, din Pașcani, despre vânzarea companiei către grupul suedez Holmbergs – FOTO

Publicat: 07 dec. 2020

Marți, 8 decembrie 2020, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă Doina Cepalis, femeia de afaceri din Iași care în urmă cu 13 ani a fondat compania Te-Rox Prod, producător de scaune auto pentru copii, care înainte de pandemie vindea produsele în 51 de țări. Tema principală a emisiunii va fi vânzarea companiei din Paşcani către grupul suedez Holmbergs, cu activități în producția de sisteme de siguranță pentru scaunele auto pentru copii, tranzacție estimată la 10 milioane de euro.

Care sunt planurile de dezvoltare a afacerii, va creşte numărul de angajați din Iași, de ce a fost vândută integral afacerea suedezilor dar şi cum a afectat pandemia Covid-19 activitatea Te-Rox Prod, aflați dacă urmăriți emisiunea BZI LIVE?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu