WoW!

Detoxifiere după metoda lui Dr. Oz. Ce ai voie să mănânci

Publicat: 18 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detoxifiere după metoda lui Dr. Oz. Ce ai voie să mănânci
Metoda de detoxifiere recomandată de Dr. Oz durează numai 48 de ore și e bine să o faci într-un weekend în care stai acasă

Îmbunătăţeşte-ţi starea generală de sănătate, punând în aplicare o metodă de detoxifiere recomandată de Dr. Oz! Chiar dacă pare mai greu de crezut, postul religios este şi el o metodă destul de eficientă. Postul Paştelui este recomandat mai ales pentru că se nimereşte într-o perioadă în care pieţele abundă de verdeţuri. Aşadar, salatele şi ciorbele fără carne sunt ideale.

Poţi să te detoxifiezi şi prin înfometare, dar pot apărea probleme de sănătatea, precum ameţeală, carenta nutriţională, deshidratarea şi oboseală. Ca să eviţi aceste probleme, dar şi ca să îţi cureţi ficatul, rinichii şi colonul, apelează la metoda de detoxifiere recomandată de Dr Oz.

Metoda de detoxifiere de 48 de ore

Conform sfaturilor Dr. Oz, metoda durează 48 de ore. Aplic-o într-un weekend, când stai acasă. Iată ce trebuie să ştii despre ea:

  • nu are efecte adverse;
  • trebuie să consumi anumite alimente;
  • programul meselor e bine stabilit;
  • nu ai voie să mai mănânci nimic după ora 19;
  • fă baie cu sare epsom. Aceasta este recomandată pentru eliminarea toxinelor;
  • bea o cană de ceai de păpădie înainte să te bagi în pat.

Dieta pentru 48 de ore

La micul dejun, mănâncă prune uscate cu quinoa. Adaugă 1 lingura de semințe de in, o linguriţă de ghimbir dat pe răzătoare, 1 ceaşcă de apă, 1 vârf de cuţit de nucşoară şi 50 ml lapte de orez. Pune-le pe toate la foc, într-un ibric. Lasă să fiarbă câteva minute, apoi ia de pe foc.

Între mesele principale (mic dejun, prânz, cină) consumă gustări şi băuturi detoxifiante. Alege ţelina, castraveţii şi ridichile. Prepara o salată din acestea, în care să adaugi suc de lămâie, ulei de măsline, piper şi sare.
Tot pentru detoxifiere este ideal şi un elixir din ananas, lămâie şi rodie. Pentru acesta ai nevoie de: 1 ceaşca suc de rodie proaspăt stors, 1 lămâie, 3/4 ceaşca suc de ananas proaspăt stors şi 3 ceşti apă. Nu trebuie decât să amesteci toate ingredientele şi să consumi elixirul pe parcursul întregii zile.

Ideal este şi elixirul din varza kale, ananas şi ghimbir. Pentru el îţi trebuie: câteva frunze de kale, ½ ceaşca ananas, câteva frunze de mentă, 2-3 cm ghimbir, sucul de la jumătate de lămâie şi 2 castraveţi mari. Se pun toate ingredientele într-un storcător şi se consumul lichidul obţinut.

După prânz se poate bea un smoothie de afine cu seminţe de în sau chia. Iată lista de ingrediente: ¼ ceaşca afine congelate, 1 lingura seminţe de în sau chia, ¼ banana, gheata după gust şi ½ ceaşca lapte vegetal. neîndulcit.

Ce se mănâncă la cină

La cină, conform sfaturilor de detoxifiere de la Dr. Oz, e bine să mănânci o supă de legumă. Prepar-o din aceste ingrediente: 2 linguriţe seminţe chimen,1 varza tăiată, 4 căţei de usturoi tăiaţi, 2 tulpini de ţelina tăiate, 2 linguriţe sare de mare, 2 linguri de paprikă, 2 cepe roşii tăiate, 2 linguri de oregano proaspăt tocat, 2 litri de apă, fenicul după gust, piper proaspăt măcinat după gust şi pătrunjel proaspăt tocat.

Nu trebuie decât să pui toate ingredientele într-o oală mai mare, la fiert (cu excepţia pătrunjelului verde). Lasă să dea câteva clocote, apoi potriveşte de borş e puţină, piper şi sare. Înainte de servire, presara pătrunjel verde, proaspăt tocat, în castron.

Iată, așadar, o metodă de slăbit fără a ține vreun regim alimentar hipocaloric, precum este dieta daneză.

Adauga un comentariu