BZI LIVE

LIVE VIDEO – ”Dezbaterea Zilei” explozivă la BZI LIVE despre ”secretele” celei mai importante reuniuni NATO a momentului, programată în aceste zile tocmai în România și marea ascensiune a Chinei, alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann

Publicat: 27 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Banner emisiune BZI Live

Luni, 28 noiembrie 2022, începând cu ora 14.30 este programată o nouă ediție ”Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE despre cele mai tari și fierbinți subiecte ale momentului, din și pentru România, alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann! În prim-planul acesteia vor fi, desigur, ”secretele” celei mai importante reuniuni a Alianței Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a momentului, programată în aceste zile tocmai în România (la București, în perioada 29-30 noiembrie 2022, are loc reuniunea miniştrilor de Externe ai ţărilor NATO, primul eveniment al Alianței, care are loc într-un stat membru de pe flancul estic după declanșarea Războiului din Ucraina) și marea ascensiune a Chinei. De asemenea, vor fi aprofundate aspecte despre care ar trebui să fie poziționarea României într-o Uniune Europeană (UE) aflată în derivă, criza energetică, socială și economică, relația din ce în ce mai strânsă Federația Rusă – China, ”exodul” creierelor către marele stat chinez, investiții spectaculoase în infrastructura energetică realizate de China sau dezvoltarea fără precedent a universităților din această țară respectiv despre implicațiile majore ale tuturor acestor puncte-cheie pentru România! Așadar, o nouă ediție ”Dezbaterea Zilei” din programul BZI LIVE explozivă ce-l are ca invitat special pe jurnalistul, profilerul și analistul politic H.D. Hartmann.

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu