BZI LIVE

LIVE VIDEO – ”Dezbaterea Zilei” specială la BZI LIVE despre actualitatea, din România și din lume respectiv întâlnirea crucială de la Cotroceni: Klaus Iohannis, Ursula von der Leyen, Viktor Orban pentru transportul de energie electrică prin Marea Neagră, alături de celebrul H.D. Hartmann

Publicat: 18 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Banner Emisiune BZI LIVE

Luni, 19 decembrie 2022, începând cu ora 14.30 este programată o nouă ediție ”Dezbaterea Zilei” la BZI LIVE despre cele mai tari și fierbinți subiecte ale momentului, din și pentru România, alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann! În prim-planul acesteia vor fi: întâlnirea crucială de la Cotroceni: Klaus Iohannis, Ursula von der Leyen, Viktor Orban pentru transportul de energie electrică prin Marea Neagră, ultimele evenimente de pe frontul Razboiului din Ucraina, ce se se ascunde în spatele ”Scandalului Twitter” după ce enitatea a suspendat joi (15 decembrie 2022), fără explicaţii, conturile mai multor jurnalişti care scriu despre industria tehnologiei, declarațiile fostului președinte al României Emil Constantinescu ce au vizat momente cruciale din istoria țării: Parteneriatul Strategic cu SUA, drumul pro-european al țării noastre și acceptarea survolului de către forțele aliate pentru a pune capăt crimelor comise în fosta Iugoslavie. Nu în ultimul rând, în producția media se va analiza și faptul că Kathleen Ann Kavalec este noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România. Așadar, o nouă ediție-dialog ”Dezbaterea Zilei” – produsul media BZI LIVE de maximă audiență și impact, în care sunt spuse lucrurilor pe nume, fără cenzură sau manipulări alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann.

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu