Titlurile zilei

Dezvăluiri din cabinetul dr. Dan Martiniuc. Metoda nedureroasă prin care întinerești încă de la prima ședință: „Acest procedeu l-am învățat în California” – FOTO

Publicat: 03 aug. 2023
_____ Vizualizări 25 Comentarii

Medicul Dan Constantin Martiniuc este cel care a cutreierat toată lumea pentru a studia secretele acupuncturii. S-a întors în țară, iar în anul 2005 a deschis cabinetul de medicină tradițională chineză, scopul său principal fiind cel de a ușura viața bolnavilor. De 23 de ani se dedică acestei meserii, învață în fiecare zi pentru a o perfecționa și face toate acestea din pură pasiune

Acupunctura este o tehnică care datează de 4500 de ani, este un domeniu foarte vast, în care personajele principale sunt meridianele, anume canalele prin care circulă energia.

„Organismul uman are numeroase meridiane, cel mai corect, ele se numesc canale de acupunctură, care pot fi asemănate cu meridianele globului pământesc. Sunt niște traiecte foarte profunde, în interiorul aponevrozei, mușchilor, care se duc prin organe și prin care circulă energie și informație.

Canalele de acupunctură au o structură foarte profundă, pentru că reprezintă formatul sufletului, adică cel care guvernează omul. Acestea sunt prezente toată viața, iar după moarte, acestea persistă încă șase ore. Meridianele pot fi stimulate în diferite feluri, la copii stimularea punctelor se realizează prin sonde laser, dar acestea se activează și prin plante, pioneze auricolare. Toate acestea duc la o explorare completă”, susține dr. Dan Constantin Martiniuc.

Locul în care poți întineri

poză cu dr. Dan Constantin Martiniuc
Dr. Dan Constantin Martiniuc este cel care a cutreierat toată lumea pentru a studia secretele acupuncturii

A continuat studiile până când a ajuns în California, de unde s-a întors cu metoda de întinerire a tenului. O metodă care nu provoacă durere, care lucrează și în interiorul organismului.

„Practica prin acupunctură pentru întinerire facială, în terminologia modernă se numește acupunctură cosmetică, dar este mai mult decât atât pentru că întinerim fizionomia persoanei. Această metodă am învățat-o în California. Acționează în felul următor, la nivelul feței sunt meridiane de acupunctură, ca și la nivelul corpului, folosind meridianele de la nivelul feței și corpului care controlează zona facială, ajutăm la creșterea fibrelor de colagen din pielea feței, a fibrelor de elastină, creștem circulația, astfel, crește o piele mult mai sănătoasă.

Fără pete, fără pungi, ridurile își revin, unele complet, dar sunt persoane care le au desenate intens pe piele, acolo se reduc ridurile per ansamblu, fața devine mult mai strălucitoare, tonusul mult mai pozitiv. Omul supărat îl vezi după fizionomie, omul fericit la fel, pentru că fața este răsunetul din interior, al corpului.

Acupunctura lucrează din interior, deci nu este o cosmetică obișnuită cu creme, care firește are și ea o importanță, care s-a dezvoltat în ani de zile, acupunctura este însă o modificare din interiorul organismului. Modificăm interior și fizionomia se îmbunătățește”, mărturisește dr. Dan Constantin Martiniuc

A făcut practică în locul în care s-a inventat metoda de acupunctură, în China, unde a rămas uimit de faptul că spitalele au la bază această tehnică. Acupunctura poate trata aproape toate afecțiunile, începând de la insomnie, la reumatism, anxietate sau depresie.

„Acupunctura lucrează la nivel de valori, pentru că acestea se dezvoltă la nivel spiritual. Sunt cele șase sentimente care îmbolnăvesc omul, precum mânia, ura, bucuria excesivă, tristețea, depresia, sentimente care în ziua de astăzi au devenit boli. Toată lumea are anxietate și depresie, deci, într-un fel, acupunctura, lucrând în profunzime, ajută omul să evolueze spiritual. O persoană care este depresivă, vede lumea numai în alb și negru, nu are înclinație în a se deschide, pentru că relaționarea este limitată.

În sens larg putem spune că este și o terapie a sufletului, însă acupunctura este o specialitate medicală. Nu este periculoasă, nu are efecte secundare, pentru că acestea sunt apanajul terapiei chimice, în momentul în care iei un medicament, care este o substanță străină organismului, el va manifesta și efecte secundare, acupunctura nu introduce nici o substanță străină în organism, este o terapie pur energetică, dar care trebuie să respecte regulile organismului.

În Europa, acupunctura este practicată doar de medici, licențiatul învață în primii doi ani, exact ca și medicul, ca să aibă localizarea punctelor. Trebuie să stăpânești principiile foarte bine, pentru că nu înțeparea în orice punct produce efectul așteptat”, subliniază dr. Dan Constantin Martiniuc.

 poză cu dr. Dan Constantin Martiniuc
S-a întors în țară iar în anul 2005 a deschis cabinetul de medicină tradițională chineză, scopul său principal fiind cel a a ușura viața bolnavilor

Acupunctura, o metodă care datează de 4500 de ani

 poză din cabinetul dr. Dan Constantin Martiniuc
A făcut practică în locul în care s-a inventat metoda de acupuntură, anume în China, unde a rămas uimit de faptul că spitalele de acolo au la bază această tehnică

Acest tratament se adaptează pe starea pacientului. Astfel, la el au ajuns sute de pacienți cu diferite afecțiuni care la început păreau greu de tratat.

„În zilele noastre, stresul este foarte mare, oboseala la fel. Facem diagnostic pe meridiane care ne arată dezechilibrul pe care-l translăm în ședințe care să corecteze. Ne adaptăm și la starea pacientului, dacă sunt pacienți cu mai multe afecțiuni. Nicio boală nu poate fi tratată printr-o singură metodă, pentru că din cauza alimentației foarte complexe și bolile au devenit mult mai complexe. Acupunctura este o metodă care ajută la ameliorarea acestor afecțiuni.

Am avut pacienți cu raș cutanat, aceasta avea la nivelul pielii o roșeață și mâncărimi, nu putea dormi, a primit o medicație ușor sedativă, după două ședințe de acupunctură a dispărut mâncărimea. Este un lucru mic, dar foarte important, pentru că mâncărimea nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăiești. Am avut un pacient care sughița de două săptămâni, nu se mai oprea, după ședința de acupunctură, sughițul a dispărut.

Se pot trata alergiile, care sunt reacții anormale ale corpului. Se poate întări rezistența organismului imunitar, se pot trata ulcerele și sindroame depresive. Am o pacientă care vine la mine de 10 ani, în prezent are 92 de ani, vine de la Ploiești pentru reumatism și alte dezechilibre”, adaugă dr. Dan Constantin Martiniuc.

Comentarii
  • Am fost la Domn Dr., m-a scapat de dureri, m-a scapat de a lua medicamente si m-a pus pe picioare. Ii multumesc si sunt recunoscatoare acupuncturii si Domnului Dr. toata viata mea

  • Recomand cu încredere tratamentul la cabinetul d lui doctor Martiniuc ! Acupunctura este un tratament pentru oamenii cu energii pozitive, care cred intr o Forta Suprema de Lumina, care sunt benefici si dintr un motiv sau altul si au pierdut armonia energiilor benefice. Domnul doctor , prin stiinta acupuncturii si prin studierea ei profunda, temeinica si autorizata obtine rezultate benefice acelor pacienti care cunosc sau pur si simplu simt ca obtin vindecarea sau ameliorarea starii de sanatate. Eu , personal am lucrat cu d l doctor si il apreciez ffff tare si ca om si ca profesionist….are un simt al umorului fff bine dezvoltat si cel mai mare defect al lui, dupa parerea mea umila, este ca are darul de a scoate tot ce i mai urat si rau din oamenii care nu sunt de acelasi nivel energetic cu dansul.
    Desi nu mai lucram de mult impreuna, eu va doresc sa urmati Calea Bunului
    Dumnezeu aleasa pentru dumneavoastra si sa faceti pentru oameni numai fapte bune si in continuare.
    Cu mult respect si pretuire !

  • La acest cabinet mi am adus toată familia și l am recomandat tuturor prietenilor cu probleme medicale! Tot respectul domnului doctor pentru profesionalism și modul in care și-a dedicat viața acestei pasiuni de a vindeca și a ajuta oamenii! Sunt recunoscătoare ca am ajuns in acest loc minunat!

  • Am reușit sa îmi depășesc vertijul și durerile cronice de coloana datorita acupuncturii, în condițiile în care alte tratamente au dat greș. Recomand.

  • Mulțumesc domnului doctor pentru toate tratamentele pe care mi le-a administrat pe parcursul a mai multor ani .Am făcut câte 2 saptamani de proceduri in fiecare an .De la prima ședința a fiecărei terapii urmate , am simțit efectele pozitive imediat!
    Felicitări ! Dumnezeu sa va țină sănătos !

  • Felicitări! Rezultatele sunt uimitoare și din acest motiv am revenit la intervale mari de timp pentru întreținere și imunitate dar nu numai. Am mult respect pentru medicul dl Martiniuc, om care își tratează cu multa pasiune, pricepere și respect pacienții. Toată stima! A rezolvat multi prieteni cu diverse probleme.

  • M-am tratat de probleme de somn și după un set complet de ședințe, am reușit să am și eu un somn normal. Este pur și simplu minunat sa pot dormi normal. Va mulțumesc pe această cale domnului doctor Martiniuc și recomand serviciile pentru toți aceea care nu și-au găsit o rezolvare la problemele medicale prin metode chimice.

  • Incredibil ce a facut acest om! Am fost sceptic dar rezultatul a fost uimitor. Am avut dureri mari la coloana și nu mai am. Nu am crezut în metodele astea cu ace, fumuri, mofete sau altele dar…. Un adevărat profesionist! Tot respectul meu!

  • Recomand din tot sufletul pe domnul doctor, si ca medic si ca persoana. Cine il vorbeste de rau nu cred ca a avut ocazia sa il intalneasca!

  • Sunt 7 ani de când vin cu regularitate la Clinica Dantian a dl. doctor Martiniuc, loc în care am gasit soluții foarte eficiente pentru orice problemă de sănătate, pentru orice dezechilibru aparut. Maniera în care ești tratat este una deosebita, aparatură performanta, tratamente personalizate. Dl. Doctor are o vastă pregătire profesională, este o persoană erudită, empatica, smart, un medic deosebit de dedicat nobilei profesii.
    Recomand cu incredere absolută serviciile medicale oferite în această clinică!
    ⭐⭐⭐⭐⭐🔝

  • Felicitari domnule doctor Dan Martiniuc ! Ati tratat cu rezultate exceptionale multi pacienti , rude si prieteni . Dumnezeu sa va tina sanatos !

  • Am 12 ani de cand fac acupunctura regulat, anual, la clinica Dantian al dl doctor Martiniuc. M-a scapat de o multime de probleme si ii multumesc din suflet pe aceasta cale!

  • Toată considerația pentru modul în care, doctorul Dan Martiniuc, pune mai presus de orice calitatea vieții, dând dovadă de profesionalism în tot ceea ce face în acest sens. Felicitări!

  • Toata lumea il lauda dar cum se face ca o parte mare din pacienti il fac in toate felurile in primul rind programarile nu se tin corect intra uni peste altii iar asistenta sau ce o fi acea femeie ca nu are nici un ecuson sa stii cu cine stai de vorba nu o intereseaza daca pierde pacienti asta inseamna ca nu le pasa de pacienti ,sincer credeam ca este medic si ca are o alta abordare .RUSENE !!

Adauga un comentariu