Sport

Dezvăluiri teribile ale tenismenului român Florin Mergea despre modul brutal în care lucrează mafia pariurilor. „Suntem amenințați, înjurați!”

Publicat: 11 mai 2020

Tenismenul român Mihai Mergea a explicat că jucătorii primesc foarte multe mesaje suspecte, presărate cu jigniri din partea celor care încearcă să influențeze fără scrupule rezultatele meciurilor.

Tenismenul român Florin Mergea (35 de ani) a făcut dezvăluiri despre mafia pariurilor din tenis, pe care o numește o „lume nevăzută, care nu apare în media, dar există și trăim cu ea”. Actual număr 136 în clasamentul ATP, românul a explicat că tenismenii primesc foarte multe mesaje suspecte, presărate cu jigniri din partea celor care încearcă să influențeze fără scrupule rezultatele meciurilor.

„În general, primim foarte multe mesaje. Multă lume pariază, se așteaptă să câștigi și apoi încep să îți trimită tot felul de mesaje. Noi avem datoria de a raporta aceste mesaje, le trimitem mai departe la ATP. Suntem amenințați, înjurați. ATP-ul îi contactează, trimit poliția peste ei și chestii de genul acesta”, a povestit Mergea, pentru GSP.ro.

Florin Mergea, despre cum acționează mafia pariurilor

Sportivul a mai spus că el s-a ferit pe cât posibil de cei care truchează meciuri. Nu a răspuns la telefoane pe care nu le cunoaște, însă știe exact cum procedează mafia.

„Mie nu mi s-a întâmplat. Eu în general stau cu oamenii mei și nu răspund la numere pe care nu le cunosc. Le e greu să mă abordeze. Dar știu destule cazuri, este o mafie extraordinar de mare. Cei de la Tennis Integrity au angajat detectivi de la Scotland Yard ca să se ocupe de toate aceste cazuri.
ATP-ul este în mare alertă cu lucrurile astea, sunt mereu prezenți cel puțin doi oameni la meciuri ca să observe tot ce se întâmplă. Sunt oameni îmbrăcați în civil care te urmăresc, este un subiect delicat pentru ei”, a mai zis Florin Mergea.

1.679.552 de dolari a câștigat din tenis Florin Merge

Adauga un comentariu