Cancan

Dezvăluiri teribile din dosarul în care Alex Bodi a fost arestat pentru trafic de persoane

Publicat: 15 nov. 2020
Alex Bodi arestat trafic persoane
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat într-un dosar pentru trafic de persoane și prostituție

Una dintre victimele fostului soț al Biancăi Drăgușanu face dezvăluiri despre Alex Bodi care a fost arestat pentru trafic de persoane. Aceasta povestește că tinerele erau menințate cu pistolul, bătute și chiar torurate cu șocuri electrice. Mai mult, potrivit anchetatorilor, prima persoană exploatată sexual de Alex Bodi ar fi fost chiar soția sa de la acea vreme.

Conform unor surse judiciare, Alex Bodi ar fi intrat în lumea proxeneților în 2014. Atunci, prima tânără exploatată la prostituție ar fi fost chiar soția lui de la acea vreme. Femeia, deloc străină de lumea mondenă, a povestit că ar fi fost sclava lui vreme de doi ani prin cluburile din Germania. Mai apoi, Bodi ar fi racolat alte două tinere pe care le-a dus peste hotare și le-a obligat prin amenințări și violențe să-și vândă trupul pentru el. Una dintre ele a împărtășit procurorilor experiențe de-a dreptul traumatizante din iadul în care s-au trezit.

Ca să nu dea înapoi – locotenenții grupării le amenințau și le torturau pe tinerele traficate:

Ne amenințau cu pistolul la tâmplă – pe unele le tăiau cu cuțitul pe brațe sau pe picioare și le spuneau că le vor lăsa în pace doar după ce le dau 10 mii… 20 de mii de euro!”, povestesc victimele.

Alex Bodi a fost arestat pentru trafic de persoane

Multe proveneau din familii sărace și credeau că l-au prins pe Dumnezeu de picioare. Doar că aveau să cunoască un infern fără de sfârșit în care erau hrănite cu torturi imposibil de descris. Existau și minore pe care proxeneții le treceau granița cu acte false, iar una dintre ele, racolată din Târgu Jiu, ar fi fost ucisă după un episod terifiant, potrivit unei martore din dosar. Cele care au supraviețuit au descris coșmarul în care trăiau zi de zi!

M-a dus într-o cameră cu un pat cu gratii de fier. M-a bătut cu pumnii și cu picioarele spunându-mi că el e stăpânul vieții mele. M-a legat și m-a forțat că întrețin relații intime cu mai mulți bărbați, apoi m-a bătut iar până am leșinat! Am vrut atunci să-mi iau zilele”, spune o victimă.

Fata a spus tot ce și-a amintit: că pe masa din sufragerie era plin de droguri, de pistoale, săbii și aparate cu electroșocuri.

Alex Bodi, nașul său – Adrian Tâmplaru – și alți 6 suspecți din dosar au fost arestați preventiv. Cel puțin 30 de zile vor rămâne după gratii.

Chinurile groaznice prin care au trecut victimele

De spaimă, fetele luau clienți pe bandă rulantă ca să facă bani pentru proxeneți. Fosta soție a lui Bodi ar fi câștigat și câte o mie de euro pe zi din partidele de sex cu bărbații dornici de aventuri. De altfel – de la bani s-ar fi despărți cei doi – susțin surse din anchetă. Afaceristul îi reproșa mereu că nu produce destul… În rechizitoriu există și extracte ale transferurilor de bani pe care tânăra le-a făcut în conturile stăpânului. Mai mult – Alex Bodi a fost filat de procurori pe o autostradă din Germania – deplasându-se spre zona roșie a prostituției de acolo.

La un moment dat, am încercat să fug, dar m-a sunat mama din țară – că se dusese un interlop la ea acasă și a amenințat-o cu moartea!”, spune o victimă.

O altă victimă a fost snopită în bătaie pentru că, la un moment dat, a refuzat să se mai supună.

Una dintre fete a ajuns la psihiatrie în urma bătăilor și a violurilor la care a fost supusă. Pur și simplu a înnebunit!”, spune altă victimă.

După ce au intrat pe fir, anchetatorii și-au dat seama că gruparea mafiotă e ca o caracatiță. Pe lângă Bodi, nașul său – temutul interlop Adrian Tâmplaru – avea și el fete la produs. La fel alți trei indivizi. Le făceau pe tinere să se îndrăgostească de ei, ba chiar le luau pe unele de neveste, ca să nu bată la ochi. Unul dintre ei ar fi racolat chiar din spatele gratiilor, le-a mărturisit procurorilor cea care i-a căzut în plasă.

Acum, după ce Alex Bodi a fost arestat pentru trafic de persoane, rămâne de văzut ce informații vor mai ieși la iveală cu privire la viața mopndenă a acestuia.

Comentarii
  • Pe timpul Uniunii Sovetice, în zearul ;Izvestia;; a fost publicat un aarticol unde se cerea un răspuns la întrebarea „trebuie URSS să abrogheze pedeapsa cu moartea sau nu? Această întrebare a fost pusă înainte de abrogarea pedepsei cu moartea în URSS. Răspunsul unei cetăţence din URSS. „Când bandiţii şi criminalii vor abroga omorurile şi crimele atuci şi organele de drept să anuleze pedeapsa capitală”.

Adauga un comentariu