National

Dezvăluirile de senzaţie a unui rrom din SUA! Cea mai nouă escrocherie făcută de români. Vând lanţuri de aur false – FOTO, VIDEO

Publicat: 15 ian. 2021
Rromi din SUA păcălesc cetățenii Americani cu lanțuri de aur false
Rromi din SUA păcălesc cetățenii Americani cu lanțuri de aur false

Apar noi detalii despre cum fac bani rromii de origine română care sunt stabiliţi în SUA. Vorbim despre o escrocherie pusă la cale de mai multe familii interlope române stabilite în Statele Unite ale Americii.

Pe contul de Tiktok a unui membru a clanului apare un clip în care acesta spune ” cum se fac banii ”. Schema este una simplă şi extrem de eficientă.

Americanii păcăliți de rromii de origine română

În Statele Unite ale Americii sunt, la data transmiterii ştirii sute de membri din comunitatea rromă din România. Americanii sunt păcăliţi de aceștia prin diverse metode. Cum celebrul joc alba-neagra s-a învechit, aceştia au căutat noi modalități de a face bani.

Conform postării publicate de băiat, escrocheria este una simplă. Pe o autostradă din SUA, rromii opresc maşina şi fac autostopul. În momentul în care o maşină opreşte, probabil interlopul se plânge că a rămas fără bani de combustibil şi nu are cum să plece cu maşina. Rromul îi propune victimei să îi dea o sumă de bani şi pentru că situaţia este una extrem de dificilă el îi va da lanţul de aur de la gât. Americanii considera că este o afacere bună dar ceea ce nu ştiu ei atunci este faptul că lanţul de aur este unul fake. Materialul din care este făcut lanţul nu este aur.

Totuşi, aceştia îşi dau seama probabil de escrocherie atunci când ajung acasă. Iată ce spune autorul videocplipului postat pe tiktok:

Toată lumea e aici, uitați-vă cum fac ţiganii bani în America. Trebuie neapărat să aveţi un copil de asta în maşină. Se dau jos ţiganii din maşină, aici şi fac cu mâna la oameni să oprească. Uite aurul uite tot, şi le vând aurul la oameni. Din asta ne îmbogăţim mai oameni buni. Numai aur. Uitaţi-vă că au oprit şi uite cum baga pe el, a dat jos lanţul… spune băiatul in clipul video postat pe tiktok

Adauga un comentariu