Sport

Dezvăluirile șocante ale lui Michael Owen! „Fotbalul este cel mai periculos sport, poți să o iei razna!”

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluirile șocante ale lui Michael Owen Fotbalul este cel mai periculos sport poți să o iei razna
SHANGHAI, CHINA - JULY 20: Ex Newcastle and England Striker Michael Owen looks on during the Premier League Asia Trophy match between Newcastle United and West Ham United at Hongkou Football Stadium on July 20, 2019 in Shanghai, China. (Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Michael Owen a avut o carieră glorioasă după ce a îmbrăcat tricoul unor cluburi precum Liverpool, Real Madrid și Manchester United. Câștigător al Balonului de Aur în 2001, fostul atacant a fost nevoit să pună ghetele în cui la 33 de ani din cauza problemelor medicale. Într-un interviu acordat în presa engleză, Owen trage un semnal de alarmă după ce a remarcat ce au pățit mai mulți dintre foștii săi coechipieri după retragerea din activitate.

„Lumea spune că nu sunt de compătimit deoarece câștigă 100 de mii de lire sterline pe sătămână! Dar dacă s-ar interesa, ar vedea că mulți sunt faliți în loc să trăiască în lux! Fotbalul este cel mai periculos sport din punct de vedere mental. Ești nevoit să te retragi la 33 de ani, iar dacă nu ai o afacere sau nu te apuci de ceva ca să te menții activ, o iei razna! Eu cred că am depășit momentele critice, dar când îi văd pe mulți dintre foștii mei coechipieri mi se rupe inima!”, a declarat Michael Owen.

A jucat de 89 de ori pentru naționala Angliei

Cel care a jucat de 89 de ori pentru naționala Angliei a făcut dezvăluiri teribile și despre starea sa fizică.

„Până la 20 de ani eram probabil printre cei mai buni din generația mea. Apoi au început să apară accidentările. La 23 de ani eram deja în declin. Când ai o ruptură de ligamente, nimic nu mai ca înainte. La mine s-a întâmplat când aveam 19 ani, iar la 21 am primit Balonul de Aur. Dar am fost la capacitatea maximă până la 19 ani, la 21 – 22 eram încă bine, dar apoi a început declinul”, a mărturisit Michael Owen.

Adauga un comentariu