Titlurile zilei

Dezvăluirile Taniei Budi, aflată în vizită la Iași! A divulgat secretele frumuseții la vârsta de 53 de ani. „Nu poți sta locului și vrem și așa, și așa” -VIDEO

Publicat: 18 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluirile Taniei Budi aflată în vizită la Iași A divulgat secretele frumuseții la vârsta de 53 de ani. Nu poți sta locului și vrem și așa și așa -VIDEO
Tania Budi, în vizită la Iași

Tania Budi a vizitat Iașul! Frumoasa vedetă în vârstă de 53 de ani a povestit secretele tinereți fără bătrânețe. Aceasta a spus că nu este o împătimită a sportului și a dietelor și că niciodată în viață nu a exagerat cu nimic. Tania iubește atât de mult animalele, încât a renunțat să mai mănânce carne și a deschis un restaurant cu burgeri vegani

Tania Budi, aflată într-o vizită la Iași, a povestit secretele tinereții fără bătrânețe. Frumoasa actriță are 53 de ani și se menține în formă fără prea mari eforturi. Aceasta a dezvăluit că primul factor al aspectului fizic de invidiat pe care îl are este gena. Nu este o împătimită a sportului și nici a dietelor. Tania Budi a ținut să precizeze că face de toate, dar fără să exagereze cu nimic.

„Secretul cel mai mare al meu cred că este gena. Și eu, și fratele meu moștenim o genă foarte bună de la părinții noștrii, dar, în măsură de 70 la sută, acesta ar fi răspunsul corect la întrebarea ta. După care urmează și puțin sport și neexagerat cu nimic. Nu exagerez cu mâncarea, nu exagerez cu nimic, cu absolut nimic. Nici cu sportul nu exagerez.

Eu aș răspunde tehnic la întrebarea asta, dar dacă ar fi să îți dau un răspuns pe placul meu, ar fi: bunul simț, bunătatea, faptul că îmi pasă de ce se întâmplă, îmi pasă de animale, îmi place să ajut, îmi place să fiu un cetățean bun, care are grijă de mediu și de ce e în jurul lui. Nu o să mă vezi niciodată că arunc pe jos. E un complex de factori care te formează ca om. Empatia este foarte sănătoasă, dar nu dusă la extrem, pentru că atunci nu mai poți să ajuți nici pe cine vrei să ajuți și cazi și tu, pentru că te consumă mult prea tare o empatine puternică”, a declarat Tania Budi.

„Toate trebuie experimentate în viață”

Vedeta le-a transmis un sfat tuturor fetelor! Aceasta a spus să încerce cât mai multe schimbări până ajung să se cunoască în totalitate. Doar experimentând tot ceea ce își doresc vor ști ceea ce este mei bine pentru ele. Tania povestește că la fel a făcut și ea. Pe parcursul vieții a încercat și a făcut tot ce a vrut, până a ajuns cea care este astăzi.

„Pe parcursul anilor am făcut o sumedenie de schimbări de look. Am fost și roșcată, și brunetă, și cu părul mai scurt, și mai lung, dar cel mai mut mă regăsesc în blond, pentru că de mică am fost blondă natural. Mi-a plăcut să revin la culoarea naturală, pentru că îmi încadrează fața cel mai bine. Culorile tenului, natural de la Dumnezeu, se contopesc foarte bine cu culoarea părului, așa ne sunt date pe natural și eu sunt destul de blondă de mică.

Într-o fază de 20 până în 30 de ani trebuie să experimentăm tot felul de lucruri. Așa eram și eu, nu poți sta locului și vrem și așa, și așa. Sunt hormonii ăia care tropăie și vrem să vedem cum e și cu ochelari, și fără, cu părul scurt. Toate trebuie experimentate în viață, până ajungi într-un punct în care te cunoști pe tine suficient și îți găsești într-un final stilul tău. Mai devreme de 30 de ani cred că este greu să îți găsești stilul pentru că nu te cunoști destul de bine”, a adăugat vedeta.

Tania Budi: „Nu îmi place să văd oameni atât de necivilizați”

Tania Budi își dorește să facă o schimbare în lume în ceea ce privește educarea populației despre reciclare, în primul rând. Aceasta spune despre ea că vrea să fie un model pentru ceilalți și poate doar așa vor încerca și ei să se schimbe în bine.

„Nu îmi place să mai văd animale atât de chinuite, să văd oameni atât de necivilizați pe stradă și exemplul sau o schimbare începe de la tine. Dacă eu vreau să folosesc un șervețel, nu zece, și să nu îl arunc pe stradă, pentru că țin la pământul acesta, poate mă vede cineva și ia exemplu. Dacă eu nu mănânc carne, de exemplu, poate cineva se gândește că poate e mai bine să nu mănânci carne, că vede că eu mă simt mai bine și se poate. Din păcate, animalele sunt foarte chinuite înăinte să ajungă pe masa noastră. Sunt multe, multe lucruri despre care pot să zic, lucruri care pe mine mă construiesc ca om și de aici îmi văd eu energia și vibe-ul bun.

Copilăria eu mi-o trag din lucrurile astea, pentru că încontinuu am ceva de învățat și de îmbunătățit la mine. Nu stau pe loc, sunt verde tot timpul și cred că e un exemplu bun de urmat, pentru că eu am cunoștințe, prieteni de 70-80 de ani, pentru că îmi place experiența lor de viață și am ce învăța de la ei. Sunt mult mai tineri decât alții de 30 de ani. Văd oameni la 30 de ani care se plâng că au ajuns la vârsta asta și nu au un copil, n-au nu știu ce. E o banalitate, pentru că trebuie mai întâi să te construiești pe tine și dacă tu ai energia aia bună, o să vină la tine. Nu neapărat că vine fără să faci nimic, dar o să le atragi și o să ți se întâmple lucrurile bune. Nu ai cum să dai greș”, a spus Tania.

Vedeta iubește atât de mult animalele, încât în urmă cu mai mulți ani a renunțat să mai consume carne

Îndrăgita actriță iubește atât de mult animalele, încât pentru a nu le mai chinui a ales să nu mai consume carne. În urmă cu mai mulți ani a renunțat să mai consume carne, devenind vegetariană. Tania Budi și-a deschis și o afacere cu burgeri vegani. Aceasta a precizat că peste 100 de ani nimeni nu va mai consuma carne, deoarece aceasta va fi artificială.

„Nu mănânc carne absolut deloc. Mi se întâmplă foarte rar să gust când ies cu prietenii în oraș, dar să cumpăr eu, niciodată. Am început să renunț la carne în urmă cu mai mulți ani. Nu știu dacă știe lumea, dar peste 100 de ani nu va mai mânca nimeni carne, pentru că va fi înlocuită de carne artificială. Chiar eu am o afacere cu burgeri vegani, care dacă nu ai ști că nu conțin carne, nu ți-ai da seama că acolo nu e carne. Atât de bine s-a invetat carnea aia făcută din soia, din plante și tot felul de ingrediente care ajung la un gust foarte bun și asemănător.

În primul rând, se va inventa carnea artificială și nu va mai fi nevoie să omori animale. Toate animalele au sentimente și nu trebuie omorâte cu atâta brutalitate. Și un șobolan are sentimente și nu trebuie omorât. Trebuie găsite soluții. De exemplu, în Turcia au un cult al animalelor de pe stradă extraordinar. Se spune de mult că civilizația unei țări se cunoaște după modul în care își îngrijește animalele și bătrânii. La noi este multă nevoie de educație în acest sens”, a povestit Tania Budi.

„În cele mai mari metropole ale lumii nu găsești un loc mai frumos ca la Iași”

Tania Budi se află în vizită la Iași pentru trei zile, fiind invitată la un eveniment de modă ce se desfășoară în acest weekend. Vedeta a povestit reporterilor „BZI” că iubește foarte mult Iașul și că se află în topul orașelor ei preferate. Zona ei preferată din oraș este dealul din fața Palatului Culturii.

„Iubesc să vin în Iași și iubesc orașul acesta. Am fost de mai multe ori aici și mereu vin cu o bucurie enormă. Iubesc tot ce e aici, locuri și în special liniștea acestui oraș. Cel mai mult îmi place în zona Palatului Culturii, unde este acel spațiu verde, unde mereu stă lumea pe iarbă și se relaxează. Mi se pare un loc fascinant. Peste tot unde am mers în lumea asta și dacă mergi în cele mai mari metropole ale lumii nu găsești un loc mai frumos ca aici. Am fost atât de fericită când am primit această invitație la Iași. Știu sigur că va fi un weekend minunat și că mă voi distra pe măsură. Iubesc să vin la Iași”, a spus frumoasa actriță.

Adauga un comentariu