Eveniment-Social

DGASPC Iași a adunat 800 de copii fără familii pentru spectacolul de Crăciun! Aceștia vor primi cadouri și vor întâlni artiști consacrați ai României

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
DGASPC Iași a adunat 800 de copii fără familii pentru spectacolul de Crăciun Aceștia vor primi cadouri și vor întâlni artiști consacrați ai României

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași, vor organiza spectacolul „Magia iernii”. Spectacolul face parte din Campania „Moș Crăciun la copiii din spitale și centrele de plasament”, organizată de ASCOR Iași. Campania este ajunsă anul acesta la cea de-a patra ediție și va uni 800 de copii din centrele de plasament din județul Iași. Evenimentul va avea loc în data de cinci decembrie 2019, începând cu ora 14:00, la Centrul de Evenimente „Agora” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Vor urca pe scenă cântăreți consacrați

În cadrul spectacolului de Crăciun dedicat copiilor din centrele de plasament, pe scenă vor urca membrii corului „Basileus” al Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Vasile cel Mare” din Iași și corul „Nektarios” al parohiei „Sf. Ierarh Nectarie” din Iași.
De asemenea, copiii de la centrele aflate în grija DGASPC Iași vor oferi invitaților momente artistice deosebite. Evenimentul va aduce împreună pe scena Centrului de Evenimente „Agora” două interprete consacrate de muzică populară, Mioara Velicu și Elisabeta Turcu Juverdeanu. Cei 800 de copii prezenți la eveniment vor primi din partea asociației câte un ursuleț de pluș, care să le reamintească de acea zi specială.

Adauga un comentariu