Cancan

Diana Bart nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cum a ajuns frumoasa vedetă o prezentatoare de succes

Publicat: 02 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Bart nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cum a ajuns frumoasa vedetă o prezentatoare de succes
La vârsta de 39 de ani, frumoasa prezentatoare Diana Bart are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă.

Una dintre cele mai frumoasei femei din showbiz-ul autohton, Diana Bart, nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Celebra prezentatoare are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Dincolo de împlinirile pe plan profesional, Diana Bart este o mămică fericită. Puțini sunt cei care știu detalii nebănuite din viața privată a acesteia. Iată cum a ajuns frumoasa vedetă o prezentatoare de succes.

Diana Bart nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

La vârsta de 39 de ani, Diana Bart se mândrește cu o siluetă fără cusur. Vedeta s-a menținut în formă și atunci când era însărcinată, iar imediat după naștere a revenit la o formă fizică de invidiat. De când este mămică a două fetițe superbe, celebra prezentatoare de la Prima Tv este mai fericită ca oricând.

Diana Bart este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a vorbit de puține ori despre divorțul prin care a trecut, dar și despre actualul partener de viață. În pofida situațiilor dificile prin care a trecut, prezentatoarea a demonstrat că este o femeie puternică pentru fetițele ei.

Extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă, Diana Bart se bucură de o carieră de succes în televiziune, dar și de realizări deosebite pe plan personal. Frumoasa prezentatoare este o prezență activă la evenimentele mondene, dar și pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a postat fotografii în ținute extrem de sexy, spre încântarea fanilor.

O altă prezentatoare de știri care face furori cu aparițiile din mediul online este Oana Andoni. Aceasta este o prezență discretă la evenimentele mondene, însă este remarcată de fiecare dată când apare în public. Și colega ei de breaslă, Ramona Păuleanu, este rezervată când vine vorba de viața ei privată, însă face furori cu fizicul de invidiat și ținutele sexy.

O apariție răvășitoare la pupitrul știrilor este și Rosse Stan. Tânăra prezentatoare a pus pe jar inimile bărbaților cu atitudinea și silueta fără cusur.

În prezent, Diana Bart se bucură din plin de viață și arată spectaculos. Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Din fericire mi-am revenit rapid după ambele sarcini, deși pe cea de-a doua am avut-o la 39 de ani. Mă ajută și conformația, sinceră să fiu. În plus, stilul sănătos de viață și sportul și-au pus amprenta și ele. (…) Nu consum zahăr, îl înlocuiesc cu stevie și zahăr de cocos. Nu prăjesc nimic, nu folosesc făină albă și sunt extrem de atentă la toate etichetele produselor.”, a precizat aceasta.

Diana Bart nu ezită să se afișeze fără pic de machiaj, fiind mândră de tenul ei impecabil. Prezentatoarea este apreciată pentru naturalețea și frumusețea ei răvășitoare. O altă vedetă care și-a surprins admiratorii cu fotografii în care apare nemachiată este Delia Matache.

Cum a ajuns frumoasa prezentatoare o femeie de succes

Diana Bart este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Frumoasa vedetă s-a remarcat de la primele apariții la pupitrul știrilor și a reușit să își construiască până acum o carieră impresionantă în televiziune.

Aceasta a mărturisit că a făcut sacrificii pentru a ajunge o femeie de succes, dar a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis. Pasiunea pentru jurnalism a determinat-o să muncească enorm pentru a ajunge faimoasă.

În cadrul unui interviu, Diana Bart a vorbit despre traseul ei profesional și despre marile provocări din carieră.

,,Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor. Am pornit de jos, am muncit ani pe brânci, nopți, weekenduri, dar asta a însemnat formarea mea profesională, de care sunt mândră.

Am avut profesori, exemple puternice, care încă mai „tronează.” Atunci erau alte valori care se respectau în cariera de jurnalist. Atunci dădeai chiar examene ca să poți apărea pe sticlă; astăzi, din păcate, ești lăsat chiar dacă nu stăpânești temeinic limba română sau n-ai nici o valență de jurnalist. Altele par rigorile care te fac acum să ajungi peste noapte prezentatoare tv: să ai scandaluri la activ sau iubiți ori amanți influenți.”, a declarat prezentatoarea tv.

Diana Bart a vorbit și despre proiectele caritabile în care este implicată, dar și despre o pasiune mai puțin cunoscută de public.

,,Eu am mai multe proiecte personale în care mă implic. Sunt și cele caritabile, la care pur și simplu nu mă lasă inima să nu particip, pentru că știu cât de greu este să găsești ajutor atunci când ai nevoie. Sunt implicată de asemenea și în diverse campanii sociale, în prezentări de evenimente sau campanii de imagine.

În plus, eu mai am o meserie despre care nu mulți știu, sunt și designer de interior, dar pe care am lăsat-o un pic la o parte. (…) Mai și pictez, desenez, realizez portrete sau tablouri mozaic, atunci când timpul îmi permite.”, a mărturisit Diana Bart.

Frumoasa prezentatoare se declară o femeie fericită și este mândră de cariera și familia ei frumoasă. O altă vedetă care arată spectaculos și se bucură din plin de succes este Diana Matei. Aceasta a ajuns la vârsta marilor împliniri și îmbină de minune planul profesional cu viața de familie.

O artistă care se bucură din plin de viață alături de bărbatul care i-a cucerit inima este Ana Baniciu. Îndrăgita vedetă nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze inedite alături de cel care îi va deveni soț cât mai curând.

La vârsta de 39 de ani, frumoasa prezentatoare Diana Bart are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu