Cancan

Cine este Oana Andoni. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare de știri

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Multă lume se întreabă cine este Oana Andoni, prezentatoarea de știri de la Pro Tv. Aceasta este o apariție rară la evenimentele mondene și puțini sunt cei care cunosc detalii din viața privată a acesteia. Cu o carieră de succes la pupitrul știrilor, Oana Andoni se remarcă la fiecare apariție. Dincolo de celebritate, îndrăgita vedetă a avut parte de provocări pe plan personal. Iată ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare de știri.

Oana Andoni, o prezență discretă în spațiul public

Oana Andoni este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la Pro Tv. Frumoasa vedetă are o carieră impresionantă în televiziune, însă se cunosc foarte puține detalii despre cum este Oana Andoni dincolo de pupitrul știrilor. 

Aceasta este originară din Iași și a debutat în televiziune prezentând o emisiune matinală. Extrem de ambițioasă și talentată, Oana Andoni a fost remarcată imediat și a primit la scurt timp un post de prezentatoare de știri la Pro Tv. Mutarea la București avea să îi schimbe definitiv viața frumoasei vedete. 

Oana Andoni este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă, însă dincolo de succesul pe marile ecrane, aceasta este o prezență discretă la evenimentele mondene. Vedeta a vorbit de puține ori despre viața ei privată, dorind să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. 

Mai mult, Oana Andoni este atentă și la postările de pe rețelele de socializare, iar fotografiile din mediul online sunt o dovadă a discreției acesteia.

Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv s-a fotografiat în urmă cu ceva timp fără pic de machiaj, iar reacțiile internauților au fost pe măsură. Aceștia au lăudat-o pe pe Oana Andoni pentru naturalețe, curaj și frumusețea răvășitoare. Se pare că soțul celebrei prezentatoare a fost cel care a încurajat-o pe partenera lui de viață să se afișeze nemachiată.

,,El mi-a zis să fiu cât mai naturală pentru că sinceritatea ajunge mereu la inimile oamenilor din fața televizoarelor.”, a mărturisit vedeta tv.

Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare de la Pro Tv

Oana Andoni este extrem de discretă și rezervată în declarații când vine vorba de planul personal. Frumoasa știristă are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de Cătălin Stoica, însă cei doi se afișează rar la evenimentele mondene. Aceștia au împreună două fete superbe de care sunt tare mândri. 

Celebra prezentatoare a vorbit de puține ori despre partenerul ei de viață care nu are legătură cu showbiz-ul autohton. Mai mult, Oana Andoni nu a dorit să ofere prea multe detalii despre căsnicia longevivă pe care o are sau despre cum este ea în rolul de mamă. 

Oana Andoni a recunoscut însă că este o femeie fericită și împlinită, având parte de susținerea și încurajarea soțului. În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că viața ei a devenit mai frumoasă de când este mamă.

,,E un sentiment ce nu se poate descrie în cuvinte și sunt foarte fericită că trăiesc așa ceva. Viețile noastre, a mea și a soțului meu, sunt deja mult mai bogate și putem să spunem că suntem pe deplin împliniți.”, a mărturisit prezentatoarea de știri.

O altă prezentatoare de la Pro Tv care nu a oferit prea multe detalii despre viața privată este colega ei de breaslă, Monica Dascălu. Aceasta se menține în formă și arată spectaculos, fiind o prezență răvășitoare la pupitrul știrilor.

Alessandra Stoicescu are, de asemenea, o biografie impresionantă și o căsnicie frumoasă alături de soțul ei celebru.

Oana Andoni este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România, iar aparițiile sale la tv sunt de fiecare dată apreciate. Aceasta are o carieră de succes și o familie de care este tare mândră. Dincolo de celebritate, vedeta este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține viața privată departe de ochii curioșilor.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu