Magazin

Diana Dumitrescu, TOPLESS pe malul marii – FOTO HOT

Publicat: 24 iul. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Diana a profitat de faptul ca este la mare si a realizat o sedinta foto hot pentru o revista dedicata femeilor. Actrita a renuntat la sutien pentru a incita si mai mult imaginatia barbatilor.

„A fost interesant, mi-au placut costumele de baie, bijuteriile. A fost o sedinta foto draguta, dar nu este un stil pe care eu il adopt pe plaja. Tinutele sunt prea mult pentru mine, am crescut la malul marii si pentru mine simplitatea e pe primul loc. Port mereu un coc sau un batic pentru a imi proteja parul de soare, ochelari si nu o sa ma fardez niciodata. Nu face bine la ten cand esti la plaja.

Am avut 5-6 costume de baie, mi-au placut toate. Unele nu le-as purta la plaja, eu vreau sa ma bronzez. Cele cu multe bretelute si gauri nu te ajuta la o culoare a pielii uniforma. Nu fac topless decat putin, imi e frica de soare. Ma feresc. A fost amuzant sa fac poze fara sutien, erau oameni care treceau pe acolo si echipa alerga in jurul meu pentru ca oamenii sa nu ma vada. A fost ciudat, dar nu sunt pudica. Am avut mereu mainile pe sani, nu au avut ce sa vada. Pozele sunt dragute, am tras cu ochiul la ele deja. Am fost relaxata, tineam lucrurile pe partea profesionala. Un om care ma cunoaste bine, ca Ducu, ma relaxeaza.

Sunt bine, e o perioada ok, cea grea a trecut. E ciudat pentru ca dupa ce stai cu un om atata timp si te trezesti singur, e ciudat. Am vorbit cu el o ora la telefon, avem o relatie foarte frumoasa, suntem prieteni. Cred ca fiecare om are nevoie de intimitate”, a spus Diana pentru Povestiri adevarate.

Adauga un comentariu