Cancan

Diana Matei, mărturisiri dureroase despre copii și problemele din mariaj. Artista a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină

Publicat: 13 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Matei mărturisiri dureroase despre copii și problemele din mariaj. Artista a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină
Diana Matei a avut parte de multe suferințe pe plan personal și a rămas marcată de un eveniment tragic din trecutul său.

Diana Matei a făcut recent mărturisiri dureroase despre copii și problemele din mariaj. Îndrăgita cântăreață este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Dincolo de succesul în muzică, Diana Matei a avut parte de multe momente grele pe plan personal. Puțini sunt cei care știu că artista a fos nevoită să facă o întrerupere de sarcină.

Diana Matei, mărturisiri dureroase despre copii și problemele din mariaj

Diana Matei este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și se bucură din plin de succes. Vedeta cântă împreună cu Marian Cleante, partenerul ei de viață. Diana Matei și soțul ei reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Cei doi au împreună un băiat de care sunt tare mândri. Puțini sunt cei care știu că vedeta a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să avorteze, la îndrumarea medicului.

„După ce l-am născut pe Ianis, la şase luni am rămas însărcinată cu tripleţi. Natural. Nu am putut să țin sarcina, nu a fost posibil medical vorbind, nu s-a putut. Noi ne-am gândit atunci cât de frumos ar fi să mai facem un copil, să fie unul după altul.

Am suferit foarte tare. Eram într-o perioadă în care munceam foarte mult, îmi era foarte rău. Am încercat să țin sarcina, dar nu s-a putut. La un moment dat a trebuit să fac întrerupere de sarcină pentru că doctorul a decis să o fac şi am ascultat de el, fiindcă a fost foarte riscant.”, a mărturisit artista.

Diana Matei regretă că nu are mai mulți copii, dar se dedică în totalitate fiului ei, Ianis. În prezent, cântăreața se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Marian Cleante, și se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa.

Ce spune artista despre soțul ei

Diana Matei și Marian Cleante formează un cuplu nu doar acasă ci și pe scenă. Cei doi au avut parte de multe momente tensionate în mariaj, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Artista a oferit recent câteva detalii despre căsnicia cu Marian Cleante.

„Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre.

Sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta este pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc.”, a declarat vedeta tv.

Diana Matei a avut parte de multe suferințe pe plan personal și a rămas marcată de un eveniment tragic din trecutul său. Artista a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină în urmă cu câțiva ani.

Adauga un comentariu