Cancan

Diana Munteanu este extrem de mândră de fiul ei David Niculescu. Cum se descurcă prezentatoarea în rolul de mamă singură

Publicat: 21 oct. 2021
Diana Munteanu si David Niculescu
Diana Munteanu si David Niculescu sunt extrem de pasionati de sport

Diana Munteanu publică rar imagini cu băiatul ei David Niculescu, deși fanii prezentatoarei sunt încântați să-l vadă. Orice poză postată de prezentatoarea de la Antena 1 cu fiul ei, este extrem de apreciată în mediul virtual. Urmăritorii vedetei spun că băiatul seamănă perfect cu tatăl lui, Claudiu Niculescu.

Vedeta tv a fost extrem de criticată în mediul online din cauza faptului că a apelat la operațiile estetice, iar fanii ei au fost revoltați.

David Niculescu este si el un împătimit al sportului la fel ca Diana Munteanu și “Clau Gol”

La fel ca și tatăl său, David în vârstă de 12 ani este un geniu pe teren. Fiul fostului dinamovist Claudiu Niculescu este la fel de talentat. Mulți îl asociază pe micul băiat cu “Clau Gol”, așa cum era supranumit pe teren jucătorul de la Dinamo. Diana Munteanu este și ea o împătimită a sportului, așa că își susține foarte mult băiatul, menționând că David:

„Face sport în fiecare zi. De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbăta are meci. Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. (…) Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri”.

David Niculescu și-a sărbătorit ziua de naștere la mare cu mama sa în vacanță, în Grecia. Imaginile postate de prezentatoarea TV pe Instagram demonstrează cât de mare și frumos a crescut băiatul.

Divorțul prezentatoarei TV de antrenorul Claudiu Niculescu

Diana Munteanu a fost căsătorită cu Claudiu Niculescu, David fiind rodul iubirii lor. Familia s-a destrămat în 2014, după șapte ani de căsnicie. Cei doi au decis să se desăprtească după ce fotbalistul a început să-și petreacă timpul mai mult în afara Bucureștiului.

Era preocupat mai mult de proiectele sale din activitatea sportivă decât de familie. Prezentatoarea de la Antena 1 cu greu și-a revenit după despărțirea de sportiv. Însă, datorită fiului său David, Diana Munteanu se simte o mamă fericită.

Idilă nouă după divorț

Prezentatoarea TV a încercat să-și refacă viața și a început o relație cu un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea. Alături de Bogdan Nemțeanu, vedeta s-a avântat într-o aventură romantică. Dragostea lor a durat aproape doi ani, însă la finalul relației, Diana s-a ales cu porecla “baba teroristă”.

Fostul iubit a făcut-o de râs în tot orașul. Acesta povestea prietenilor săi despre reproșurile legate de fidelitatea îndoielnică ce le suporta din partea prezentatoarei. Tânărul Bogdan a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește de Diana și a avut parte de momente frumoase alături de ea, însă diferența de vârstă și-a pus amprenta. Nemțeanu nu a mai rezistat persecuțiilor aproape zilnice din partea Dianei și a pus punct relației dintre ei.

Cum se descurcă prezentatoarea TV în postura de mamă singură

Diana Munteanu mărturisește că este greu să fii mămică dar își dorește al doilea copil. Blondina se visează mamă pentru a doua oară, mărturisind că vrea să-I facă un frățior sau o surioară lui David, fiul de 12 ani pe care îl are cu fostul soț.

Vedeta consideră că pentru o relație mamă-fiu perfectă cea mai importantă este comunicare. Vedeta și-a învățat de mic copilul să fie deschis cu ea și să-i povestească orice fară rețineri. Ea își construiește relația cu acesta prin încredere fiind foarte buni prieteni. De asemenea, Diana Munteanu își duce copilul la fotbal și la înot.

Talentatul băiețel are un program foarte încărcat, iar singura zi libera pentru el este duminica. Mama acestuia povestește că progresul lui se datorează antrenamentelor constante la care merge băiatul. Relația mama-fiu dintre Diana Munteanu și David Niculescu este una foarte strânsă chiar și după divorț.

Adauga un comentariu