Actualitate

Diana Șoșoacă a vizitat din nou Ambasada Rusiei. Președintele S.O.S. România, la BZI LIVE: „Nu mai este mult şi vom intra în război” – VIDEO

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Diana Șoșoacă a vizitat din nou Ambasada Rusiei. Președintele S.O.S. România la BZI LIVE Nu mai este mult şi vom intra în război - VIDEO
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, invitat săptămânal al edițiilor dialog BZI LIVE, a discutat astăzi, 9 iunie 2023, despre noua sa vizită la Ambasada rusă pentru a sărbători Ziua Națională a Rusiei alături de Valeri Kuzmin.

Alături de aceasta a fost prezent și deputatul Francisc Tobă, prim-vicepreședinte Alianța Pentru Patrie.

Diana Șoșoacă, o nouă vizită la Ambasada Rusiei

Senatorul de Iași a menționat că din păcate, România va intra cât de curând în război din cauza acestor personaje care vor să distrugă întregul popor. De asemenea, Diana Șoșoacă a constatat că actuala guvernare nu dorește ca ea să fie prezentă în aceste instituții pentru a nu afla informații care-i pot pune într-o lumină proastă.

„Nu mai este mult şi vom intra în război. Ăsta este adevărul real, România este împinsă în război de NATO şi UE. Vreau să vă spun că dacă eu m-am dus la Ambasada Rusiei nu este un lucru ieşit din comun. Ambasada Rusiei încă există, funcţionează şi nu este declarată ostilă în România. Este că orice altă ambasadă. Aşa cum toţi se duc la Ambasada SUA, Austriei – care ne-a furat ce mai aveam prin ţară, Olandei – care s-a opus intrării în Schengen şi încearcă să ne distrugă tot ce înseamnă port, nu este ceva ieşit din comun decât dacă vrei să faci pe cineva albie de porci în faţa poporului. Altfel, nu mă mai scazi în sondaje, doar prin calomnie se rezolvă totul. Ei au o gravă problemă pentru că eu aflu multe lucruri ce nu le află nimeni din presă. Am dat un interviu la EA Daily, cel mai mare ziar din Federaţia rusă. Evident că mi-au adresat întrebări dure şi nu s-au aşteptat să răspund cu francheţe. Eu nu pot să spun o chestie în România şi alta peste hotare. Declaraţiile mele deranjează NATO şi UE. Se cred toţi Dumnezei pe pământ. Noi suntem prinşi la mijloc şi suntem aproape de acest război şi implicaţiile sunt cumplite. Se încearcă mărirea Armatei Române, nu s-a înscris nimeni şi se dau ordine de chemare acum. Războiul este ţinut acum cu mercenari plătiţi regeşte de NATO, 1000 de euro pentru fiecare soldat, bani din bugetul țării.

La momentul ăsta deţin un record absolut, unicul parlamentar care a dat un interviu după începerea războiului unui ziar din Rusia. Am dat peste tot, nu sunt inconștientă cum îmi spun alţii. Toate site-urile şi ziarele din lume au preluat. România este o ţară falimentară, eu nu mint. De ce sunt deranjați? Noi ne împrumutăm într-un ritm derilant, iar dobânzile sunt de 8,5 miliarde de euro. De ce s-au supărat că am spus că cerealele din Ucraina conţin pesticide? Este anunţ al autorităţii din Polonia, nu am spus eu aşa ceva. Am reiterat ce s-a descoperit, cu dovezi. S-au supărat că România este condusă de trădători? Ce voiau să spun, că românii au bani şi n-au ce face cu ei? Eu am spus de proteste, de crize, de tot. Nici colonie nu suntem, că o colonie are drepturi. Nu mă poţi face putinistă  în condiţiile în care Rusia nu a sprijinit unirea României cu R. Moldova”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, mesaj către Volodimir Zelenski: „Mori tu cu averea ta de 28 milioane de euro”

Președintele S.O.S. România a menționat că printre armele cu care a fost atacat teritoriul Rusiei se regăsesc și de-ale noastre. De asemenea, în acest context, Diana Șoșoacă a făcut un apel la adresa tuturor cetățenilor români. Parlamentarul le cere tuturor să nu lupte pentru un război care nu este al lor și să nu moară pentru o țară străină.

De asemenea, Șoșoacă îi solicită lui Volodimir Zelenski să iasă el la luptă și să-și riște viața.

„Deja teritoriul Rusiei a fost atacat cu arme de ale noastre. România nu are o atitudine ostilă faţă de Rusia cum au o alte ţări. Păi e normal, că noi suntem aici, sunt vecinii noştri indirecţi. Ţara noastră trebuie să-şi recupereze teritoriile din R. Moldova şi Ucraina. Vom atrage teritoriile că la finalul războiului Ucraina nu va exista. Vom fi singurii fraieri care nu vor fi la masa negocierilor. Maia Sandu a anunţat că nu vrea unirea cu România, ci doar integrarea R. Moldova în UE. Politica externă nu a fost explicată cum trebuie şi de aia poporul român nu înţelege. Zelenski solicită ca România să intre în război şi ne spune că avem obligaţia să luptăm pentru Ucraina. Cine este obligat? Să moară el cu o avere de 28 milioane de euro. A distrus liniştea întregii lumi. Eu aştept momentul în care poporul ucrainean o să-l sfâşie în bucăţi.

Sfatul meu, până la urmă fiecare decide pentru viaţa lui, este că ar trebui să refuze. Dacă refuzaţi de trei ori, urmează închisoarea. Închisorile nu mai sunt ca pe vremuri. E de preferat închisoarea decât să mergi să lupţi pentru o ţară care nu-ţi aparţine. Nu sunt locuri în închisori, nu ştiu unde vor fi duşi. Vor fi extinse poligoanele cu hectare întregi. Există posibilitatea să scăpăm de acest război, numai că trebuie făcuţi nişte paşi destul de complicaţi, curajoşi, dar cine să-i facă? Tot pe mine cade toată nebunia. V-am spus că va trebui să fac cândva nişte jocuri și vizite foarte periculoase. Ştiam că se va ajunge aici, mă rugam ca totul să se întâmple mai târziu, dar este totul mai aproape. Este o etapă, nu trebuie să vă speriaţi. Nu ştiu câte arme se vor da oamenilor pe mâini. Ar trebui aleasă închisoarea unde ai drepturi şi acolo unde nu ţi se respectă îi dai în judecată. Te mai trezeşti şi cu bani după ce ai făcut o infracţiune”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Ferească Dumnezeu! De mult se vorbea și se trăgeau semnale ca vor fi proteste. si ca se vor duce la Bucuresti.Uite ca sunt proteste.Se vorbește foarte des ca dacă România întra sluga în acest ăzboi care nu este al nostru cei de la București vinovații nu vor scăpa de furia întregului popor român. Posibil sa fie adevărat ca slugile executa tot și sa nu uitam ca toți suntem panicați de ce se întâmplă în România și sa nu uitam ca suntem același popor din decembrie 1989. Vedem ca se majorează indemnizațiile invalizilor, veteranilor și văduvelor de război. De ce și iar de ce? Ferească Dumnezeu sa se întâmple ceva cu tarisoara noastră . Mai știi…. slugile umile ce pun la cale. Slugile umile au gura numai aici în fata poporului roman ,în rest executa în genunchi toate ordinele de afaraaaaaaaa

  • țațoo… ai ceva mai mult ssarit de la mansarda. Crapi de pe spinarea sracilor… scandalagioaica… tradatoare de tara… de ai ajuns in halul asta

  • BA ia fii atent, altii puturosi krapa de pe spinarea noastra a saracilor sume colosale nicidecum Doamna Sosoaca, ea munceste pentru banii care ii ia si apoi….. nu are ea nevoie de banii nostri, are si o profesie onorabila. VEZI PARLAMENTARII PUZDERIA CARE NE MANANCA BANII DOAR CA FAC O PREZENTA IN FOTOLIU IN PARLAMENT SI IAU SUME COLOSALE CARE NU FAC NIMICCCCC DOAR O PREZENTA SI MAI MULT ABSENTA SI MAI VEZI SI PUZDERIA DIN APARATUL GUVERNAMENTAL CARE IAU SUME COLOSALE DEGEABA CA NU FAC NICIO MUNCA. Doamna Sosoaca deranjeaza pe tradatorii neamului romanesc si pe imputitii de la alte partide care vor doar puterea si banii nostri. Ea munceste si tot ce spune este adevarat, ESTE FOARTE BINE PREGATITA PROFESIONAL, ISTORIC, JURIDIC, pocneste cu batul in balta si demasca tooooot ce doare pe romanii cu adevarat romani.

Adauga un comentariu