Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași, ironică la adresa lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: „Zici că sunt un cuplu care se ceartă acasă”

Publicat: 22 feb. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Diana Șoșoacă senator de Iași ironică la adresa lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu Zici că sunt un cuplu care se ceartă acasă
Diana Șoșoacă, ironică la adresa lui Ciucă și Ciolacu

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis la BZI LIVE că problemele fermierilor nu au fost rezolvate. Președintele S.O.S. România a afirmat că agricultorii aveau nevoie de un animal politic care să știe să negocieze.

„Guvernul PSD-PNL-UDMR nu au rezolvat problema fermierilor. Mişcările politice sunt groaznice şi cu foarte multe surprize, că e trendul naţionalist la nivel mondial. Naţiunile îşi dau seama că-s în pericol, au fost conduse de proşti, încep să îşi apere graniţele. Se vrea fără graniţe, ce înseamnă asta să treci dintr-o ţară în altă ca-n lobodă. Cum mă apar de infractori? E grav, în timpul ăsta fermierilor deja li se iau pământurile de recuperatori. Au credite. Băncile au vândut creditele recuperatorilor. Oamenii nu ştiu ce au de făcut. Fermierii trebuiau să meargă în Piaţa Victoriei, nu Constituţiei, când le-am deschis porţile. Trebuia ocupat în faţa Guvernului. Ei au rămas la Afumaţi şi au fost duşi în derizoriu şi acum le iau terenurile cu forţa. Îşi vând casele, tractoarele că nu mai au cu ce să plătească. Nimic s-a obţinut la Guvern că nu au avut negociatori, nu au ştiut să pună problema. Le trebuie un animal politic să dea buzna şi să-i calce în picioare. Nu poţi face nimic decât cu un război de gherilă cum am făcut eu. Am adoptat toate strategiile posibile, de la comportament impecabil ca în instanţă, dar aici nu s-a putut decât altfel. Am putut salva situaţia”, a precizat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, ironică la adresa lui Ciucă și Ciolacu

În continuarea dialogului său, Diana Șoșoacă a fost ironică la adresa lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Președintele S.O.S. România i-a caracterizat pe cei doi bărbați ca fiind Pat și Patachon.

„Ăştia doi, Ciolacu cu Ciucă zici că sunt Pat şi Patachon. Zici că sunt un cuplu care se ceartă acasă. Ciucă spune că ei nu au venit pentru funcţii, ci pentru stabilitate. Eu am făcut mişto de el, Ciucă ştiam că funcţia creează organul, organul creează funcţia pentru a avea stabilitate. Ei sunt penibili. Stabilitate în ce, în faliment? Ciolacu se duce pe urmele lui Simion, se duce în Italia. Pleacă certat cu Ciucă, Ciucă se duce la Iohannis, Ciolacu se duce la Vatican în Italia ca să ceară binecuvântare de la Papă şi îi duce un dar pe tiparul lui Simion. AUR (fiul) a deschis calea. Apoi a venit tăticul (PSD). Vine și Ciolacu (tăticul) lăsându-o pe mămica acasă plansă şi nealintată (Ciucă) şi se duce la nașul Iohannis să o mângâie pe creştet pe mireasă şi-i zice să nu plece de acasă. Ciolacu îi dă cadou lui Meloni – un Adam şi Eva, cuplul Ciolacu – Ciucă. Se duce la vatican şi le dă nu ştiu ce tablou pictat cu acei seniori care au fost închişi în închisori. Oamenii care au luptat sunt folosiți în campanie electorală. Ei habar nu au cine sunt martirii neamului românesc, calcă pe cadavre. PSD are nevoie de ajutorul catolicilor în alegeri. Ciolacu s-a dus 2 zile în Italia pentru a cere sprijin surorii Meloni. Ea nu a fost naționalistă în viaţa ei, ați văzut ce comportament are. Dacă votezi vaccinarea obligatorie a persoanelor peste 50 de ani nu poţi ţine cu poporul, e o ucigaşă”, a spus senatorul de Iași.

De asemenea, parlamentarul a menționat că în România se dă o luptă între femei și bărbați.

„În România e o luptă între femeie şi bărbați, ei sunt misogini. Toată această plimbare, Ciolacu vine şi spune că îl are pe Papa alături de el, Ciucă trebuie să puncteze altfel. Următoarea vizită a PNL va fi la evrei, aşa cred eu. Încep vizitele prin străinătate pentru a se cere ajutor în alegeri prin manipulare, asociaţii şi fundaţii care ajută diferite culte religioase. Oamenii ăştia ascultă, sunt oameni extraordinari, dar ascultă la comandă. Până la furt întâi e manipularea. Trebuie să vă treziţi şi să vedeţi faptele fiecăruia. În loc să mă criticaţi puneţi-vă în locul meu. E o luptă. 2024 e un an cu o încărcare imensă, e totul sau nimic şi pentru ei”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Draga Diana, drum bun la Moscova te rog sa ne aduci Tezaurul avand in vedere ca, tu vrei binele poporului asa cum spui mereu. Cand vei aduce Tezaurul de la rusi te votez.

  • Draga Diana, drum bun la Moscova te rog sa ne aduci Tezaurul avand in vedere ca, tu vrei binele poporului asa cum spui mereu. Cand vei aduce Tezaurul de la rusi te votez.

  • Una care isi pune poalele politice in cap pe „fatabuci” in scandalul cu barbat’su, pe care l-a exclus din partid si din sufragerie, comenteaza despre cupluri de politicieni care se cearta ca in familie. Rade ciob de oala sparta.

Adauga un comentariu