Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România, despre upgrade-ul făcut la scutul SUA de la Deveselu – VIDEO

Publicat: 16 feb. 2024
_____ Vizualizări 45 Comentarii
Diana Șoșoacă senator de Iași și președinte S.O.S. România despre upgrade-ul făcut la scutul SUA de la Deveselu - VIDEO
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România - Inquam Photos / George Călin

Scutul SUA de la Deveselu a fost upgradat în 2023, la un an de la invazia Rusiei în Ucraina. În acest context, senatorul de Iași Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri la BZI LIVE vineri, 16 februarie 2024.

„A trecut neobservată o interpelare a mea, eu am primit nişte informaţii clasificate să zic aşa venite din străinătate. Însemnau enorm de mult, au fost trimise pe e-mailul Senatului. M-am dus cu Luis Lazarus la SRI şi SIE. Luis nu a intrat cu mine pentru că am discutat. A fost pentru prima dată în istorie când un parlamentar român s-a dus cu acte şi le-a depus la SRI şi SIE, cu număr de înregistrare. Se voia atacarea întregii Europe cu nişte arme mai neconvenționale venite din laboratoarele din Ucraina. Americanii ştiau de laboratoare, ele aparţin unor firme americane. Este vorba de viruşi şi bacterii. De aceea avem acum cazuri de holeră. Am evitat să vorbesc în interpelare de americani, dar la SRI și SIE am depus documentele care mi-au parvenit. Le-am zis că dacă românii vor fi îmbolnăviţi cu bolile astea ei vor fi de vină. Odată ce te duci la SRI și SIE şi sesizezi aceste servicii secrete, îi anunţi şi le spui că se poate întâmpla ceva ei sunt obligaţi să intervină alături de instituţiile statului. Că dacă s-ar produce un astfel de eveniment, ele sunt primele vinovate şi vor cădea funcţii pe capete. Am destructurat şi acţiunea de distrugere a Ardealului. Românii împreună cu maghiarii au lucrat împreună pentru salvarea Ardealului. A fost foarte greu, nu s-a vorbit pe telefon, a fost o acţiune ca în vremea interbelică. Se poate, de aceea e periculoasă Diana Șoșoacă şi clasa politica românească o urăşte. Se doreşte să nu mai fiu. Cât voi putea voi acţiona pentru salvarea a ceea ce mai e România”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre upgrade-ul bazelor militare

Diana Șoșoacă a transmis la BZI LIVE faptul că persoanele care aveau teren și casă în zona bazelor militare li se solicita vinderea. Prețul pentru metrul pătrat era de 1 leu. În acest caz, președintele S.O.S. România a intervenit și a oprit extinderea poligoanelor.

„Putin a acţionat în Ucraina și prima dată a distrus bio laboratoarele. Acolo a fost făcut şi aşa zisul Covid care nu a avut efectul dorit în România, avem o altă structură și am rezistat. Au fost oameni care s-au îmbolnăvit, dar cei mai mulţi nu aveau nimic. A fost o gripă într-adevăr, dar tratată în spital cu porcăriile lor dădeai în altele. Era contactul dintre gripă şi infecţiile nosocomiale. Se dădeau 21 de pastile pe zi, este crimă, omor calificat. Toţi doctorii au ştiut, cei care administrau tratamentul. Ei aveau obligaţia să treacă peste protocol, era recomandare. Medicii sunt pasibili de puşcărie pentru omor calificat. În Ucraina sunt bio laboratoare, am să fac publică lista. SRI și SIE au fost înștiințați, mi s-a părut corect acest fapt. Nu numai focoasele nucleare sunt acolo, ci bacterii şi viruşi creaţi în laborator. Dacă vor să ne omoare, pot oricum. Eu am anunţat. Anul trecut am făcut interpelări, trebuiau să se extindă poligoanele de la Arad și de la Sibiu. Sunt singurul parlamentar care a făcut interpelări acolo. Am sesizat că acolo trebuiau să fie expropieri pentru a fi dat NATO. 3-4 mii de hectare, oamenii primeau suma de 1 leu/ mp. Le luau tot, case şi tot. Am intervenit, am cerut corpuri de control, am sesizat şi au ieşit oamenii în stradă. Am arătat că un senator le-a făcut interpelarea, am avut primari care s-au opus acolo, le mulţumesc, au reprezentat cu adevărat interesele românilor. A căzut proiectul de extindere a bazei militare. Un singur om curajor constituie o majoritate. S-a spus clar că în România se vor antrena piloţi pe avioane F16. Aduceţi-vă aminte că am fost singura care a spus. Rusia a spus clar că dacă un avion va ataca de pe o bază militară a României, ţara va fi ţintă. Dacă de aici pleacă bomba, însemna că eşti stat atacator. S-a întâmplat de câteva ori, de pe teritoriul României să se trimită bombe pe teritoriul Rusiei”, a spus președintele S.O.S. România.

De asemenea, în continuarea dialogului său Diana Șoșoacă a mai adăugat amănunte despre interviul lui Vladimir Putin.

„Au fost întâlniri între MAE şi ambasadorul Kuzmin. Au fost întâlniri secrete, nu v-a spus nimeni de ele, dar se discută. Pentru că trebuie să fii idiot să-ţi ataci vecinul şi el să fie Rusia. Rusia nu mai e cea slăbită de acum 20 de ani, a fost întărită, are întăriri din rândul marilor puteri. Uitaţi-vă în interviul lui Putin, a recunoscut că pe primul loc în lume din punct de vedere economic e China. Putin în fața Chinei e respectuos, nu e arogant ca în fața Americii. Nimic nu este întâmplător, nimeni nu poate o mişcare ca a lui Tucker Carlson dacă nu este lăsat. Acest interviu a surclasat toate televiziunile din lume. E lupta dintre internet şi televiziuni. În 10 ani televiziunile nu vor mai exista, puţin îmi pasă că nu mă invita televiziunile, am internetul. Nu există nici nu mă interesează televiziun nu le dau un leu în campanie electorală. E internetul şi la sol, luat la pas tot. Am trezit romanii. Am fost un om cu cei de la nasul tv. I-am considerat prieteni şi parteneri de luptă. Partenerul de luptă nu îmi infinge cutitutl pe la spate. Nu am fost sunata şi întrebata să m ise afle părerea”, a conchis senatorul de Iași.

Comentarii
  • PANARAMA SECOLULUI….baba banga a Romaniei…..Karmen Hara cea care de 20 ani ne spune ca meine maine maine este cutremur…..HAI SIKTIR BASOALDA

  • Femeia asta iubeste Rusia, probabil si pe dictatorul/criminalul Putin … continuatorul lui Stalin.

    Cum poate un roman normal sa simpatizeze un stat criminal?

  • Eu votez Diana Sosoaca ,votez SOS poti sa mananci kkt cat vrei ,eu am convingerea mea ca si milioane de romani ca numai Diana Sosoaca si SOS merita votul meu si al tuturor.

  • Curios!! Stiti pe unde umbla tov. militian? Ala care ameninta cu politia pe la usa celor ce nu voteaza scroafa? Da , da ala care e cu toti studentii , tineretul , femeile , pensionarii!! Sa nu-mi spuneti ca a facut un AVC ca nu va cred.

  • Votăm Diana Şoşoacă, gâsca Parlamentului. Nimeni nu gâgâie mai tare ca ea. Bravo, Diana! Eşti o muză şi o sursă de inspiraţie.

  • Justitie mafiota , corupta ,mediocra ,politizata, , Bine ca au pensiile speciale coruptii judecatori si salarii uriase. Poate multi ieseni la fel ca mine au ramas socati ca infractorul Adomnitei a fost achitat dupa 8 ani de ,,judecata” Cine va plati prejudiciul acestui infractor , banii publici care i- a furat si pana la urma judecatorii corupti l – au achitat.,desi la dosar au fost probe concludente negru pe alb furtul dovedit.Daca ar fi Diana Sosoaca Presedinta Romaniei am vedea noi cum ii pune la munca corecta pe acesti mafioti judecatori. , justitia ar fi justitie ,nu s- ar mai intampla asa ceva cazul Adomnitei . Si asta nu este singurul caz de achitare a coruptilor care ne fura banul public.Un motiv in plus , ma determina cu toata convingerea sa dau votul meu Dianei Sosoaca,este singura speranta a Romaniei. Votez Diana Sosoaca cu toata increderea !! Suus Diana Dosoaca! Tot respectul!

  • A revenit scroafa bolșevică la subiectul preferat, covid a scăpat din dormitorul lui Zelensky,, însă românul e stejar și ne doare-n gaură.

  • Bă, da’ ce îi debitează mintea la scroafă!
    Fă, nu te doare?
    Mare sos maro mai scoți din tine și retarzii de la psihiatrie le ling.

  • Judecatorii corupti apara infractorii corupti doar sunt in aceeasi oala . Mediocri,mediocri dar la prostii ii duce capul , avem exemple de judecatori drogati care aparau infractorii traficanti de droguri si multe alte cazuri. Ce va mira ? Luna trece intra minim 8000 lei in cont, anii trec ,vine pensia speciala ia acolo vreo 4000 euro. Justitie de kakat ,mai bine cunosc legile Romaniei justitiabilii decat asa – zisii procurori, judecatori. Oare cata MITA au primit,, judecaorii „ca sa- l salveze pe puscariasul Adomnitei? JUSTITIE DE CAKAT,PUROIUL SOCIETATII ROMANESTI! PUROIUL SOCIETATII ROMANESTI ASTA ESTE JUSTITIA IN ROMANIA !!!!!!Cazul Adomnitei cel putin trebuie sesizat la PARCHETUL EUROPEAN SI CONSILIUL EUROPEI! Judecatorii mituiti sa – si primeasca pedeapsa ,nevasta lui Adomnitei judecatoarea l- a salvat dar este si ea complice ,infractoare implcata in aceasta mizerie!

  • Justitie de kakat. Legea raspunderii magistratilor a fost respinsa de Usr. Deci judecatorii nu raspund pentru mita din dosare .,nu raspund pentru nimic,liber la furat banul public! Astia nu – s judecatori! Noul Presedinte trebuie sa instituie o Lege de fiet privind raspunderea magstratilor. Au salarii uriase ,pensii speciale doar atat. Sa intre in ei precum buldozerul in cladiri cand demoleaza ,sa distruga toate cuiburile de mafioti din justitie.

  • Da, noi contribuabilii am platit odata banii publici care i – a furat infractorul Adomnitei si trebuie sa mai platim inca odata tot noi banii furati pentru acoperirea prejudiciului in bugetul public.. Sa plateasca judecatorii care l- au achitat,cazul asta a oripilat toti iesenii. In alte tari europene judecatorii in cazurile astea sunt exclusi din magistratura, cauzele se judeca rapid , anii de inchisoare sunt de la 5 ani in sus cu executare si confiscarea averii pana la recuperarea sumei din proces. La noi nicio raspundere ,nicio pedeapsa pentru judecatori. Ei cer si au doar drepturi,obligatii nu. Sa nu mai spunem ca sunt implicati in partidele politice ceea ce legea interzice.

  • Poate Diana Sosoaca ar avea ceva de spus si de facut in cazul Adomnitei si in toate celelalte cazuri grave de coruptie in care se fura sute de milioane de euro din bugetul public al contribuabililor romani. O avocata ca Doamna Sosoaca cu 23 de ani vechime in avocatura sigur are ceva de spus si dosarul Adomnitei poatr fi inaintat Parchetului General al Ue pentru acesti judecatori corupti care au instrumentat cazul. Kovesi i- ar scarmana putin. Succes si respect Doamna Diana Sosoaca !

  • Eu unul nu mai am incredere in niciun partid . Este foarte greu sa se schimbe tot ce s – a distrus in 33 de ani,sa se schimbe justitia ,economia,legile , sistemul financiar,sistemul economic, sa recapatam suveranitatea demitatea si autoritatea statala,resursele tarii ,sa ne luam resursele inapoi, sa trecem la ade varata democratie,sa intre mii si mii in puscarie coruptii ,tradatorii si vanzatorii de tara . Este o munca care dureaza foarte mult ,zeci de ani oricat de patriot ar fi noul presedinte si cata putere si vointa ar avea impreuna cu noul guvern care va fi. Sosoaca este omul potrivit pentru presedintie ,admir agenda ei electorala,o voi vota dar nu se poate schimba mai nimic cat ai bate din palme ., va prelua cu adevarat o Romanie distrusa cu sarcini extrem de complicate,important este sa eliminam acesti dictatori pnl- psd acest balast comunist al societatii romanesti.

  • ” eu am primit nişte informaţii clasificate să zic aşa venite din străinătate” adica de la KGB, nu? 😉

    „Se voia atacarea întregii Europe cu nişte arme mai neconvenționale venite din laboratoarele din Ucraina”. fix din Ucraina si nu din Rusia.

  • Primul corupt al tarii este iohanis urmat de pnl – istii lui si de psd. Romania este singura tara democrata in care cheltuielile prezidentiale sunt ,,secret de stat” ,asta secret este rahatul care il ascunde iohanis sub pres,banii publici furati. Cand acest iohanis a fost in excursie in Africa , si a vizitat Capo Verde ,o tara democrata cu 40.000 locuitori ,presedintele Capului Verde intrebat de jurnalisti daca si in Capul Verde cheltuielile prezidentiale sunt ,,secret de stat” acesta a ras si a spus.: ,, nu! daca in tara mea democrata doar unul din cei 40.000 locuitori mi – ar cere informatii privind cheltuielile prezidentiale si orice alta informatie,eu sint obligat sa – i raspund imediat” Ca la noi , traim in bezna si sub dictatura borataniei iohanis dar oficial am fi totusi tara democrata. Mars boratanie!

  • Scroafa bolșevică și-a suspendat soțul labagiu din fruntea partidului SOS.
    Vaca sovietică se află în pragul celui de-al treilea divorț.
    Amatorii de putori la subsiori ar face bine s-o curteze cât mai curând pe idioata lui Putler, cretina nu vă va dezamăgi, garantat veți primi, un scandal pe zi.

  • @ Anonim
    februarie 16, 2024 la 10:06 pm

    „milioane de romani”, asa am crezut si eu ca milioane de romani in 2020 vor trimite la cosul de gunoi al istoriei partide precum PSD si PNL, dar nu s-a intamplat. cred ca anul asta iti vei lua o mare tzeapa cu SOS Romania la parlamentare si cu Soso’ la prezidentiale.

  • Traiasca Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Invit toate femeile din Romania ,tineretul si nu numai sa voteze Diana Sosoaca !

  • Trăiască bolșevica poporului! Invit toate vacole din România, vițeii și nu numai să voteze bolșevica nesimțită !

  • Si tu ce iubesti? Barbati? Putze? Parade LGBTQ? Droguri?

    Rusia nu reprezinta pentru romani niciun pericol. Reprezinta un pericol numai pentru homalaii ca tine. Si asta e un lucru bun. Cu drag o votez pe Diana daca face alianta cu Putin, doar ca sa crapi tu de frica :)))

Adauga un comentariu