Magazin

Dieta cardiologilor pe 15 zile. Cum se tine dieta si cat de mult slabesti – VIDEO

Publicat: 19 oct. 2018
1

Dieta cardiologilor pe 15 zile. Este cunoscut faptul ca dieta cardiologilor este considerata regimul numarul unu in lume. A fost conceputa de un cardiolog din Miami. Cat slabesti si care este planul alimentar pentru 15 zile.

Dieta cardiologilor pe 15 zile. Dupa parerile celor care au tinut-o, dieta este eficienta in combaterea obezitatii si este recomandata pentru sistemul circulator sanguin. Pentru a eficientiza rezultatele dietei, este recomandat sa apelati la un nutritionist, insa va punem la dispozitie planul alimentar pe 15 zile. Va informam ca dieta este simpla insa nu este usor de tinut. 

Dieta cardiologilor are un plan alimentar bazat pe consmul grasimilor si carbohidratilor buni din alimentatie, iar specialistii o recomanda persoanelor cu un stil de viata sedentar. 

Dieta cardiologilor are o durata de 15 zile plus 4 de odihna. Micul dejun in timpul acestei diete este acelasi in fiecare zi si este format dintr-o portie mare de fructe: Piersici, portocale, pepeni,  pere, in timp ce strugurii sau bananele sunt interzise. Inainte de a o incepe, luati doua linguri de lapte de magneziu. Hidratarea este primordiala.

Dieta cardiologilor. Plan alimentar pe 15 zile

Ziua 1

Pranz: o portocala, un ou fiert si o ceasca (200 ml) de iaurt

Cina: Doua rosii, doua oua gatite (greu), o mica bucata de salata sau o jumatate de castraveti si doua bucati de paine prajita.

Ziua 2

Pranz: O portocala si o ceasca de iaurt

Cina: o tomata, 125 g. carne fiarta, un prajit, o portocala si o ceasca de cafea sau ceai fara zahar.

Ziua 3

Pranz: un ou fiert, o ceasca de iaurt si o salata sau castravete

Cina: O portocala, 125 g. o carne fiarta, un toast si o ceasca de cafea sau ceai fara zahar.

Ziua 4

Pranz: 125 de grame. de branza (lapte de vaca), de rosii si de paine

Cina: Doua rosii, 125 g. de carne fiarta, un mar si un toast.

Ziua 5

Pranz: 200 de grame. de carne sau peste (gatite), o rosii si un paine prajita

Cina: jumatate de kilogram de cartofi, morcovi sau mazare (fierte).

SFAT: Reduceti pe cat posibil cantitatea de sare, alcoolul este interzis total. De asemenea, dupa aceasta perioada de cinci zile, se recomanda o pauza de doua zile. Veti pierde 3 – 5 kilograme.

Dupa ce ati efectuat aceasta pauza, continuati cu acelasi plan alimentar, alte cinci zile , cu inca doua de pauza. Apoi alte cinci zile de plan alimentar si alte doua de pauza. 

Dieta cardiologilor nu este recomandata tuturor persoanelor, de aceea vizita la medic este necesara. La finalul dietei, cei care o pot tine pot slabi eficient si sanatos cel putin 10 kilograme. 

Adauga un comentariu