Cancan ultimă oră

Dieta cu supă a „Zânei”. Andreea Marin a slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Publicat: 16 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dieta cu supă a Zânei. Andreea Marin a slăbit 3 kilograme într-o săptămână
Andreea Marin a recunoscut că în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică se simțea nefericită și depresia se instala ușor-ușor în corpul ei

Andreea Marin a reușit să slăbească spectaculos 3 kilograme în doar câteva zile. ”Zâna” a mărturisit pe internet că mănâncă sănătos și preparate ușor digerabile.

Duminică dimineața, Andreea Marin le-a arătat internauților pe Instagram ce pregătește pentru masa de prânz. Ingredientele pe care vedeta le avea în față, pe masă, indică faptul că aceasta gătit o supă sau o ciorbă, cu ajutorul căreia a și slăbit trei kilograme zilele trecute.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă! Duminică plăcută, un gând bun!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Adauga un comentariu