Sanatate

Dietă de slăbit 5 kg într-o săptămână. Cum să obții rezultatul dorit fără să-ți chinui organismul

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dietă de slăbit 5 kg într-o săptămână. Cum să obții rezultatul dorit fără să-ți chinui organismul
Este important să urmezi o nutriție fracționată, mâncând în porții mici

După sărbătorile pascale, tot mai multe persoane caută o dietă de slăbit 5 kg într-o săptămână. Trebuie să știi că totul este mai ușor decât pare. O rată sigură de pierdere în greutate este considerată a fi o pierdere de la 0,5 kg până la 1 kg de grăsime pe săptămână. În același timp, este important să înțelegem că unii se vor îndrepta mai repede spre obiectiv, alții mai încet. Și acesta este un proces natural.

Astfel, dacă prietena ta a scăpat de trei kilograme într-o săptămână, iar tu ai slăbit doar unul, asta nu înseamnă că faci ceva greșit. Corpul tău este construit diferit. Trebuie să vă avertizăm că orice scădere în greutate de urgență, este periculoasă pentru sănătate și dacă aveți boli cronice, atunci nu ar trebui să experimentați. Dacă tot ești hotărât să scapi de cinci kilograme într-o săptămână, îți recomandăm să-ți informezi mai întâi terapeutul despre acest lucru și să obții aprobarea lui.

femeie care tine in mana un metru si in alta un mar
Este important să includeți în dietă alimente fierte sau aburite cu conținut scăzut de calorii

Dietă de slăbit 5 kg într-o săptămână. Programul meselor

În prima zi de dietă este recomandată să consumi 1 kg de fructe. Astfel, este bine să te alimentezi cu oricare dintre acestea, cu excepția bananelor și strugurilor. De asemenea, este permis să bei 1,5 litri de chefir.

În ziua a doua de regim, nutriționiștii recomandată spre consum doar 4 tuberculi de cartofi fierți sau 2 tuberculi de cartofi dulci copși cu 1 litru de chefir. Iar pentru ziua 3, poți să te delectezi cu 1,5 litri de apă minerală, fără gaz și 1 litru de chefir. În ziua a 4, este bine să consumi 500 g file de pui fiert cu 1 litru chefir.

femeie care tine in mana un bol cu salata si mananca din acesta zambind
Pentru a observa cât mai rapid efectul efectuează un set de exerciții fizice, care includ încărcare cardio

Spre sfârșitul săptămânii, dieta devine puțin mai variată din punct de vedere alimentelor permise, astfel în a 5 zi este bine să consumi 1 kg de mere, 1 banană și 1 litru de chefir. Pentru ziua a 6, este indicat să consumi 1 kg de legume fără amidon și 1 litru de chefir. În ultima zi de regim poți să mănânci terci de hrișcă în proporție de 300 g alături de 2 castraveți.

Cu pierderea rapidă în greutate, este important să monitorizați starea pielii. Pentru a o menține într-o formă bună, este important să folosiți produse cosmetice eficiente care să ajute în lupta pentru silueta perfectă și să hidrateze pielea.

Reguli de urmat atunci când vrei să slăbești rapid

Sarcina principală atunci când urmezi această dietă este eliminarea excesului de grăsime și menținerea masei musculare. Pentru a face acest lucru, consumă proteine ​​în cantități suficiente și faci antrenament de forță. Pierderea normală în greutate pe săptămână fără a afecta sănătatea reprezintă 1% din greutatea corporală totală. Această rată de pierdere a grăsimii garantează pierderea grăsimii, nu pierderea mușchilor.

Respectarea principiilor de bază ale nutriției va aduce mai repede efectul dorit. Astfel, trebuie să consumi cantitatea de calorii necesare pentru pierderea în greutate, dar nu trebuie să chinuiți corpul cu foamea. Optează pentru o dietă cu scăderea treptată a volumelor de alimente.

femeie care priveste o prajitura si un mar cu o portocala
. Pentru a face acest lucru, consumă proteine în cantități suficiente și efectuiază antrenament de forță

Este important să urmezi o nutriție fracționată, mâncând în porții mici. Cina trebuie luată nu mai târziu de 3-4 ore înainte de culcare. Exclude din meniu alimentele prăjite, zahărul și tot felul de dulciuri. Este important să includeți în dietă alimente fierte sau aburite cu conținut scăzut de calorii.

Pentru a observa cât mai rapid efectul efectuează un set de exerciții fizice, care includ încărcare cardio. Foarte important este să mesteci bine alimentele. Menține un regim adecvat de aprovizionare a corpului cu apă și consumă o cantitate minimă de sare. Mai mult decât atât, alimentele trebuie să conțină cantitatea necesară de grăsimi, carbohidrați și proteine.

Cheia succesului atunci când urmezi o dietă de slăbit 5 kg într-o săptămână este alegerea corectă a unui regim confortabil, pentru care nu trebuie să depui eforturi imposibile și să chinui corpul. Rezultatul va fi susținut de activitate fizică și de un stil de viață adecvat.

colaj femeie grasa care are in organismul sau doar fast-food si alta femeie slaba care are in organism doar alimente sanatoase
Sarcina principală atunci când urmezi această dietă este eliminarea excesului de grăsime și menținerea masei musculare
Adauga un comentariu