Cancan

Dieta de slăbit folosită de Lavinia Pîrva. Cum a dat jos 25 kg

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dieta de slăbit folosită de Lavinia Pîrva. Cum a dat jos 25 kg
Lavinia Pîrva a făcut parte din trupa Spicy, iar după ce trupa s-a destrămat și-a urmat cariera solo. A câștigat titlurile Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 200

Imaginile cu Lavinia Pîrva însărcinată îi şocaseră, la acea vreme, pe internauţi. Silueta impecabilă de altă dată era istorie. Soţia lui Ştefan Bănica Jr. acumulase multe kilograme, iar unii oameni spuneau că nu va mai scapa de ele. Iată însă că s-au înşelat. Află ce dieta de slăbit a folosit Lavinia Pîrva.

Artista a slăbit aproape spectaculos după ce a născut. Conform spuselor ei, nu a depuse foarte multe efort. Doar a respectat cu stricteţe o regulă. Aşadar, nu a ţinut vreo dietă hipocalorică. Cele 25 de kilograme din timpul sarcinii s-au topit efectiv în numai câteva luni.

Dieta de slăbit folosită de Lavinia Pîrva

Artista a menţionat că nu s-a privat prea de mult de unele alimentele. În schimb, a făcut o mică schimbare. A înlocuit cina, adică masa de seară, cu un ceai de detoxifiere.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”, spune frumoasă brunetă.

În plus, ea face sport destul de des. Iată ce mănâncă într-o zi obişnuită:

“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi, iar la cină: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a precizat Lavinia Pîrva.

Diete de vedete

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a născut de trei ori, dar are o siluetă impecabilă. Cum reuşeşte să se menţină în formă şi să arate ca la 20 de ani? Ei bine, are câteva reguli. În primul rând, evită mâncărurile semi-preparate şi cele de fast-food.

„Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic.

Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de mo-derație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro.

Oana Roman tine dieta de anul trecut, iar rezultatele se văd. În numai câteva luni, a dat jos aproximativ 20 de kilograme şi are de gând să continue. Are voie să mănânce într-un interval de 8 ore, după care 16 ore trebuie să facă pauză totală.
Acelaşi regim l-a adoptat şi Corina Caragea, pentru a scăpa de cele 4-5 kilograme acumulate în timpul izolării cauzate de pandemie.

Adauga un comentariu