Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dieta lui Audrey Hepburn. Cum se menținea celebra actriță în formă

Dieta lui Audrey Hepburn. Cum se menținea celebra actriță în formă

30 nov. 2019, 00:00,
în Cancan ultimă oră

Deşi silueta ei a reprezentat centrul mai multor controverse legate de boli de alimentaţie, apropiaţii actriţei susţin că aceasta pur şi simplu ducea un stil de viaţă sănătos. În principiu, dieta lui Audrey constă în multe cereale, fructe, legume şi puţină carne. La micul dejun mânca o felie de pâine neagră cu gem. La prânz alegea carne slabă sau paste cu legume proaspete din grădina ei. Cina constă în supă de pui cu legume.

Îi plăceau foarte mult paştele, mâncând aproape zilnic o porţie. Preferatele ei erau cele cu sos de roşii. În cartea scrisă despre felurile de mâncare preferate ale mamei sale, fiul lui Audrey, Luca Dotti, susţine că actriţă ar fi putut trăi doar mâncând paste cu sos de roşii. De asemenea, el susţine că marea ei plăcere era ciocolată. Zilnic mânca o bucată. Audrey avea propriul sertar cu ciocolată. Nu accepta ca nimeni să îi mănânce din sertar. Acest lucru, dar şi faptul că actriţă mânca întotdeauna porţii mici de mâncare, vin din experienţa războiului. Naziştii i-au privat pe olandezi de mâncare, iar singura hrană a acestora erau lalele fierte sau pâinea făcută din mazăre. În copilăria ei, ea a simţit pe propria piele foametea şi a învăţat să aprecieze mâncarea.

O altă regulă pe care Audrey o respectă întotdeauna era cea de a lua micul dejun în fiecare dimineaţă, chiar şi atunci când ţinea post o zi în fiecare lună, mâncând doar iaurt fără grăsime şi mere râse. Deşi singurul sport pe care îl practicase a fost baletul, Audrey se menţinea prin plimbări lungi alături de partenerul ei de viaţă, Robert Wolders.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`