Cancan ultimă oră

Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să slăbească 32 de kilograme

Publicat: 21 mai 2022
Cătălin Crișan este unul dintre cei mai mari artiști din țara noastră

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai mari artiști din țara noastră peste care pare că timpul nu a trecut. Dacă chipul său a rămas neschimbat, corpul însă, a suferit mai multe transformări de-a lungul timpului, având fluctuații de greutate. Iată cum a reușit marele artist să slăbească nu mai puțin de 32 de kilograme în 66 de zile.

Dieta lui Cătălin Crișan

Dieta lui Cătălin Crișan a devenit celebră în urmă cu câțiva ani când artistul a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme într-un timp destul de scurt. Cântăreţul Cătălin Crişan a reuşit să slăbească 32 de kilograme în două luni şi jumătate mâncând de cinci ori pe zi. Meniul său a fost compus din: carne, ouă, legume și lactate.

Principalele reguli în dieta lui Cătălin Crișan: se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore. Nu se sare peste mese, nu se mănâncă între mese, nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim. Se consumă trei litri de lichide pe zi: apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile! Se gătește fără ulei și nu se mănâncă după ora 20.00.

Perioada de dietă se împarte în șase etape, după cum urmează:

Prima etapă ține două săptămâni, perioadă în care se consumă carne, peşte, organe, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapă, usturoi. Sunt interzise zahărul şi mierea.

A doua etapă ține nouă zile. În primele trei zile se consumă: fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci. Sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. În următoarele şase zile se consumă carne, mezeluri şi ouă în orice cantitate.

A treia etapă din dieta lui Cătălin Crișan

Această etapă ține 13 zile. În primele zile se consumă două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două din mese vor consta în legume verzi, în orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli, etc. În următoarele trei zile se mănâncă ouă, mezeluri şi carne în orice cantitate. Urmează trei zile de fructe şi legume – fructe în limita a 500 grame pe zi, legume fără restricţii şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. În ultimele trei zile din se mănâncă din nou carne, mezeluri şi ouă, fără limite.

Etapa a patra ține 13 zile – În primele două zile se mănâncă fructe, 500 de grame pe zi, legume fără restricţie şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt cele de carne – carne şi mezeluri în orice cantitate. La una din mese se mănâncă o salată verde. Urmează două zile de fructe şi legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Două zile de fucte şi legume. Trei zile carne şi mezeluri.

Etapa a cincea ține 8 zile – În această etapă, în primele două zile se mănâncă fructe şi legume. Următoarea zi se mănâncă lactate proaspete. Urmează două zile de fructe şi legume. Şi trei zile de carne slabă şi mezeluri.

Etapa a șasea ține 10 zile – În ultima etapă din dieta lui Cătălin Crișan, în primele două zile se mănâncă lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi şi legume fără limită de cantitate. Urmează opt zile în care se alternează câte o zi de fructe şi legume cu o zi de carne, mezeluri şi ouă.
Adauga un comentariu