Cancan

Dieta minune a Monicăi Pop. Cum a slăbit celebrul medic peste 30 de kilograme

Publicat: 26 feb. 2021
colaj monica pop slabire miraculoasa
Monica Pop a reușit să scape de numeroase kilograme în plus fară sfaturile vreunui nutriționist

Celebrul medic oftalmolog a reușit să slăbească spectaculos, fapt ce a atras atenția publicului. Monica Pop a reușit să scape de numeroase kilograme în plus fară sfaturile vreunui nutriționist. Iată dieta minune a Monicai Pop.

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici din Romania. Până în anul 2018 a deținut funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, în prezent fiind șefă de secție în același spital.

Dieta minune a Monicăi Pop prin care a slăbit peste 30 de kilograme

Cunoscutul medic oftalmolog Monica Pop a reușit să slăbească enorm, aceasta reușind să scape de numeroasele kilogramele în plus.

Aceasta a dat jos peste 30 de kilograme și a făcut-o fără să apeleze la sfaturile unui nutriționist.

„Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă”, declara Monica Pop, într-un interviu pentru Gândul.

După perioada de înfometare, Monica Pop a mărturisit că a resimțit stări de rău.

„Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de săţietate. După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist”, mai explică medicul.

Monica Pop: ”Slăbitul mi-a schimbat modul de gândire”

Monica Pop spune că slăbitul i-a schimbat modul de gândire și stilul de viață. Ea mărturisește că acum se simte mai bine, respiră mai bine și este mai plină de energie.

”Slăbitul mi-a schimbat modul de gândire. Mă simt altfel, nu pot spune că și atunci când aveam 20 de ani, dar mă simt bine în pielea mea, ceea ce este foarte important pentru o femeie. Înainte după ce urcam pe scări un singur etaj făceam ca trenul, ei bine acum simt că plutesc, parcă aș fi în „Dansul Lebedelor”. Nu mă mai dor articulațiile, respir mai bine și am mai multă energie”, povestea Monica Pop.

„Recomand acest regim tuturor persoanelor sănătoase, deoarece persoanele bolnave de diabet îşi pun viaţa în pericol. Cheia succesului constă într-un pic de voinţă, susţinerea din partea celor dragi, deşi soţul meu nu a fost de acord, pentru că îmi spunea că, la ce program încărcat am, îmi pun sănătatea în pericol”, a mai spus medicul oftalmolog.

Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți medici din România

Monica Pop s-a născut pe 22 iunie 1953, la Cluj. A absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie din București.

Până în anul 2018 a deținut funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, în prezent fiind șefă de secție în același spital.

Monica Pop este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar. Este căsătorită cu Dr. Ing. chimist Mircea Pop, cercetător la Academia Română și au o fiică, Letiția.

A fost membru titular al Comisiei de disciplină a Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Comentarii
Adauga un comentariu