Diete si regimuri

Celine Dion si dieta ei surprinzătoare… și periculoasă

Publicat: 08 feb. 2020

Dieta periculoasa a lui Celine Dion. Fabien Lecoeuvre, specialist în muzica franceza, a prezentat dieta uimitoare a lui Céline Dion.

Fanii lui Celine Dion sunt îngrijorați. Pe contul ei de Instagram, Céline Dion a împărtășit un videoclip prin care a anulat una dintre datele concertului. „Doar să-ți spun că îmi pare rău, Montreal”, a început interpreta My Heart Will Go On. „Știți că este mai dificil pentru mine să anulez un concert și îmi pare rău să vă dezamăgesc. Este greu să fii aici, să aștepți să aibă loc vindecările. Aștept cu nerăbdare să te văd. ”Și să continui:„ Am fost lovita de un virus la gât. Se întâmplă, din păcate. Chiar am crezut că voi fi mai bine, dar vocea mea încă nu si-a revenit 100% și atunci când cânt pentru tine, vreau să dau tot ce am, tot timpul. Scuze din nou Montreal și îți mulțumesc că ai crezut în mine încă de la începuturile mele. Voi trece prin asta cu sprijinul vostru. Te iubesc și mă voi întoarce să în curând.”

Dieta periculoasa a lui Celine Dion

Cu câteva săptămâni mai devreme, într-un interviu acordat revistei People pe 27 septembrie, vedeta, care a făcut campanie pentru dreptul de a fi la mărimea și greutatea pe care și-o dorește, fără a fi responsabilă in fata nimanui, a răspuns celor care se îngrijorează: „Am fost întotdeauna foarte subțire”, a spus ea. „Oamenii spun „Este prea slabă”, dar eu muncesc din greu. Îmi place să mă mișc, iar pierderea în greutate merge o data cu stilul meu de viata.” De atunci, diva pare să isi revina și chiar și-a reluat spectacolele, fără să uita să anunțe asta pe rețelele de socializare, spre deliciul admiratorilor ei.

Fabien Lecoeuvre a dezvăluit dieta uimitoare a lui Céline Dion: ciorba de aripioare de rechin. „Ea consuma multă supă…”, a spus acesta, mereu plin de anecdote despre celebritățile din lumea muzicii. „Ea consuma ciorba pentru a nu câștiga în greutate și asta îi oferă multă energie. Pentru a pierde în greutate, ea consuma asta, dar cred că a abuzat de ciorbă. ”Dacă dieta cu ciorbă vă permite să pierdeți mult in greutate într-un timp scurt, nu este fără consecință. În special calorii scăzute, nu trebuie luate în considerare mai mult de o perioadă scurtă de timp. Această dietă bazată pe alimente lichide poate duce într-adevăr la oboseală, irosire musculară și deficiențe, chiar un efect yoyo sau probleme mai grave de sănătate. Prin urmare, este mai bine să adoptați o dietă echilibrată pe termen lung.loading...

Adauga un comentariu