Cancan ultimă oră

Din ce a câștigat Antonia primii bani? Iată de spune mama artistei

Publicat: 15 ian. 2021

Azi este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar puțini sunt cei care știu cum a reușit Antonia să-și câștige primii bani. Iubita lui Alex Velea a fost dată de gol de către mama ei, Denise Iacobescu.

Mama Antoniei a vorbit despre cum a reușit artista să-și câștige primii bani. Ei bine, pe vremea când se afla în America, Antonia era plătită de unii părinți cu 10 dolari pe oră pentru a sta cu copiii lor, pentru a le aduna jucăriile și pentru a face curățenie.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România.”, a spus mama artistei, conform Unică, care citează Business Magazin.

Mai mult, se pare că Antonia a fost și animatoare, iar cu mișcările sale pe care le-a avut în diverse videoclipuri, a cucerit bărbații!

Antonia și Alex Velea urmează să facă nunta

După șapte ani de așteptare, Antonia este o femeie liberă și divorțată în acte. Decizia luată de instanță în 2020 a venit precum o gură de aer proaspăt pentru cântăreață. Ea și Alex Velea nu s-au putut căsători însă anul trecut din cauza pandemiei, dar 2021 speră să fie anul cu noroc pentru marele lor eveniment.

Antonia și Alex Velea ar fi plănuit nunta cea mare pentru anul 2020, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile lor au fost date din nou peste cap. Așadar, cei doi soți speră ca lucrurile să redevină la normal, pentru că artiștii își doresc să facă atât botezul băieților cât și nunta lor în vara anului 2021.

Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.ro.

Adauga un comentariu