Cancan ultimă oră

Din ce a făcut avere fiul lui Radu Mazăre! Tânărul muncește de la 15 ani

Publicat: 02 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce a făcut avere fiul lui Radu Mazăre Tânărul muncește de la 15 ani
Din ce a făcut avere fiul lui Radu Mazăre

Răducu Mazăre are 28 de ani și îi calcă pe urme tatălui său, deoarece are o carieră de succes în lumea afacerilor. Fiul fostului edil din Constanța își câștigă singur banii încă de când era adolescent, iar acum a reușit să strângă o adevărată avere.

Fiul lui Radu Mazăre a reușit să câștige bani sigur și a ajuns un antrepronor de succes. Acum, acesta deține mai multe afaceri și muncește cot la cot cu mama lui.

Răducu Mazăre: „Eu am început să muncesc de la 15 ani!”

Răducu deține mai multe afaceri care îi aduc bani frumoși. Și mama sa îl ajută în acest domeniu. Femeia se ocupă de administrarea unei plaje cunoscute din Mamaia, pe care tânărul o deține.

`Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar. Practic, alimentație publică.Acolo nu era nevoie de investiție, pentru că facturile către furnizori erau la 3-4 săptămâni, în timpul ăsta încasam, iar ulterior mergeam în continuare la școală.

Cu banii respectivi mi-am făcut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa să conduc pe străzi”, a povestit Răducu Mazăre despre debutul său în lumea afacerilor, în cadrul unei emisiuni TV.

În ce investește fiul lui Radu Mazăre banii pe care îi câștigă?

Răducu Mazăre a mărturisit că, odată cu vârsta, i s-au schimbat prioritățile.

Dacă pe vremea când era adolescent prefera să își cumpere toate lucrurile pe care și le dorea, acum preferă să investească în afaceri.

„Consider că banii pe care îi produc pot să-i investesc în alte afaceri sau în afacerea respectivă. Odată cu vârsta, capeți mai multă experiență și, până la urmă, îți definești ceea ce îți dorești în viață”, a mai spus fiul lui Radu Mazăre.

Radu Mazăre a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Dosarul în care Radu Mazăre a fost condamnat la 5 ani de închisoare a fost instrumentat de procurorii din DNA în 2015. Potrivit anchetatorilor, Radu Mazăre a beneficiat de ajutorul lui Sorin Strutinsky pentru a cere suma de 2 milioane de euro (anchetatorii precizează faptul că a primit 1 milion de euro.). Infracțiunea a fost săvârșită în perioada 2006-2009. Banii erau destinați pentru facilitarea unor documentații urbanistice pentru două societăți comerciale care doreau să construiască mai multe proiecte imobiliare de tip mall în Constanța.

Decizia de condamnare a lui Radu Mazăre la 5 ani de închisoare cu executare poate fi văzută într-o notă bună de avocații apărării care au reușit să scurteze perioada de detenție. Așadar, inițial, magistrații l-au condamnat pe fostul primar la 9 ani de închisoare. Menționăm faptul că decizia este una definitivă și nu mai poate fi atacată.

Adauga un comentariu